Dacă ai un business mic de comerț online și vrei să te folosești de Instagram pentru a vinde produse, am găsit un startup care te ajută să faci acest lucru. Hero Zebra te lasă să-ți conectezi contul de Instagram și după ce publici pe rețeaua socială produsul ajunge direct pe site.

Cu Hero Zebra integrat în site-ul tău, produsele publicate cu poze pe Instagram sunt integrate automat, cu tot cu descriere, hashtag și preț, în site-ul tău de comerț online. E o soluție bună dacă ești la început și ai magazin online de nișă.

Plățile din site-urile Hero Zebra sunt integrate cu PayPal și Stripe, iar pe profilul de Instagram poți să promovezi linkul către magazinul tău online. Te poți folosi de reclamele din Instagram pentru a trimite trafic către site.

Screen Shot 2016-04-13 at 17.02.14

Poți folosi propriul tău domeniu, după ce modifici site-ul sau poți să achiziționezi unul nou. Hero Zebra oferă inclusiv câteva teme simple, pentru comerțul online.

Varianta beta nu costă nimic, dacă vrei să testezi produsul celor de la Hero Zebra în viitorul apropiat. Nu ai prețuri de hostare, de tranzacții. În viitor, varianta finală va costa 10 dolari pe lună.

Momentan, site-ul are un formular de înscriere, unde-ți scrii adresa magazinului și ce ai dori să vinzi.

Herozebra - Instagram shop in web from HeroZebra on Vimeo.