Ai un startup și pregătești un produs pentru lansare. Ziua cea mare se apropie cu repeziciune și tu nu știi cum să te asiguri că vei produce impactul maxim. Aici intervine Maître.

poza1

Maître este o listă de așteptare creată special pentru produsul tău. Are chiar și un countdown timer integrat și apelează la instinctul oamenlior de a se înscrie pe liste cu scopul de a fi recompensați. Practic, realizezi o bază de date cu cei interesați și creezi impresia că produsul e dorit. Sau chiar mai dorit decât e.

poza2

Ideea de la bază este una foarte simplă. Creezi lista de așteptare, o integrezi cu MailChimp sau cu WordPress și cei care te urmăresc deja se vor putea înscrie. Maître le va afișa numărul de oameni aflați înaintea lor pe listă și îi va îndemna să distribuie un link pentru a putea urca în ierarhie. O poți afișa inclusiv pe pagina ta, înainte de lansarea produsului.

poza3

Astfel, oamenii vor căuta să recruteze cât mai multe cunoștințe pentru a putea beneficia de întâietate. Înmulțești distriburilie între ele și ai deja un produs cu potențial de viralitate.

poza4

Planul tarifar este unul foarte bine pus la punct. Plătești 49 de dolari și beneficiezi de un widget pe care îl integrezi pe site. De aici ai totul nelimitat. Beneficiezi chiar și de un sistem complex de tip Analytics, care îți permite să arunci o privire în detaliu asupra tuturor aspectelor.

poza5