Vector Watch și Oracle organizează marți, la Tech Hub București, un eveniment în care vor vorbi despre user experience în epoca wearable și cloud, iar la final unii participanți vor avea ocazia să-și antreneze pitch-urile și să primească feedback pentru startup-ul lor.

oraclevector_pitch (1)

Vector și Oracle organizează evenimentul „Powerful Tech Team: The Cloud & Wearable Technology Experience“ care este dedicat tuturor fondatorilor de startup care vor să înțeleagă cât de mult contează experiența utilizatorului în popularitatea produsului, dar și cum să-ți faci un research de piață serios și să acționezi pe baza lui.

Evenimentul de la Tech Hub va avea două panel-uri de discuție: primul e Digital User Experience: Strategy and Trends, iar al doilea este „Engaging Customers with Wearable Technology“, iar printre participanți sunt Andrei Clodius (User Experience Lead Vector Watch), Andreea Urzică (R&D Vector Watch) și Bogdan Predușcă (Product manager la Vector Watch). Alături de ei, de la Oracle, vor fi Ultan O’Broin, senior director la Oracle Applications User Experience și Ana Tomescu, Cloud User Experience Program Manager.

Discuțiile vor începe la ora 17.30, iar, la final, va exista și o sesiune de pitching pentru startup-uri și antreprenori care vor să se antreneze și să primească feedback pentru produsul lor de la oameni din industrie sau de la cei prezenți în sală. În plus, Vector va anunța și informații despre rezultate competiției de stream-uri de informație pe care l-a organizat (practic, fluxuri de informații de pe Vector Watch).

Intrarea e gratuită. Poți să te înscrii aici, la acest link de pe Eventbrite. 

P.S - Dacă nu v-am convins, evenimentul e moderat de mine, deci veți putea să-mi povestiți despre startup-ul vostru și de ce ar fi interesant să scriem despre el.