Veeam Software, companie activă pe piața soluțiilor de backup, recuperare și management al datelor care oferă protecție modernă a datelor, a oferit în avanpremieră detalii despre platforma sa ce protejează toate datele din orice mediu - cloud, virtual, SaaS, Kubernetes și fizic.

Preconizate pentru a doua jumătate a lui 2022, Veeam a prezentat noutățile-cheie ale soluțiilor native pentru cloud (pentru mediile AWS, Azure și Google Cloud) și ale soluțiilor SaaS (Microsoft 365 și Salesforce), precum și o mai bună integrare a Kasten by Veeam K10 pentru Kubernetes și, bineînțeles, mult așteptatul Veeam Backup & Replication v12.

”Ajutăm aproximativ 450.000 de clienți din întreaga lume să elimine timpii morți și pierderile de date”, a declarat Danny Allan, CTO la Veeam.

”Cu ajutorul Veeam, companiile au control complet asupra datelor și se asigură că backup-ul și recuperarea datelor pot fi operate oriunde în cloud-ul hibrid. Veeam permite organizațiilor să utilizeze cu deplină încredere cloud-ul, evitând orice blocaje grație mobilității oferite de acesta. Aceasta este definiția protecției moderne a datelor. Caracterul nostru inovator și creșterea bazată pe produse sunt evidențiate clar la VeeamON 2022, deoarece continuăm să stabilim cele mai înalte standarde de produs și să răspundem la nevoile clienților în ceea ce privește redefinirea securității, asigurarea rezilienței și furnizarea de soluții pregătite pentru viitor."

Veeam Backup & Replication v12

După ce versiunea 11 a Veeam Backup & Replication a fost descărcată de peste 850.000 de ori, Veeam a continuat să inoveze și să extindă caracteristicile produsului ca parte a anticipatului Veeam Backup & Replication v12. Veeam a prezentat, în premieră, V12 la VeeamON 2022.

Aceasta include capabilități suplimentare pentru domeniile cloud, securitate și enterprise. Veeam consolidează și mai mult funcționalitățile de care clienții au nevoie în peisajul IT în continuă schimbare de astăzi, inclusiv:

  • Mai multe funcții accelerate în cloud, inclusiv scrieri directe în stocarea obiectelor și agenți cloud-based
  • Imutabilitatea perpetuă oferă un control și o protecție sporite pentru o recuperare și mai rapidă
  • Suportul și inovațiile suplimentare pentru aplicațiile din clasa enterprise facilitează operațiunile de tip „day two” și le optimizează pentru o mai mare eficiență la scară largă
  • Transparență și gestionare centralizată a protecției datelor Kubernetes cu noul plug-in Veeam Backup & Replication pentru noul Kasten by Veeam K10 V5.0.

Veeam Backup for Microsoft 365 v7

În plus, Veeam a prezentat funcționalitățile de monitorizare și raportare avansată pentru soluția Veeam Backup for Microsoft 365 v7, care va fi lansată în cursul acestui an. Noua versiune va include capabilități de monitorizare și raportare de nivel enterprise, ca urmare a integrării cu Veeam ONE, ajutând la menținerea sistemelor și infrastructurii în bună stare de funcționare datorită inteligenței încorporate.

Veeam Backup for Microsoft 365 v7 oferă:

  • Transparență totală: Vizualizare unificată a întregii arhitecturi și a componentelor de backup pentru Microsoft 365
  • Management proactiv: Alerte în timp real pentru a rezolva rapid vulnerabilitățile datelor
  • Încredere în acordul asupra nivelului de calitate a serviciilor: Rapoartele detaliate oferă încredere și un grad înalt de protecție

Veeam Backup for Salesforce

În urma succesului înregistrat de soluția Microsoft 365, Veeam a oferit o primă privire de ansamblu asupra Veeam Backup for Salesforce, un produs foarte din portofoliul Veeam care este foarte căutat.

Oferind posibilitatea de a face backup în cloud și on-premise, noua soluție elimină riscul de a pierde datele și metadatele Salesforce. Printre principalele funcționalități se numără:

  • Control și flexibilitate: Control complet asupra datelor, evitarea blocării backup-ului și a depozitelor și implementarea backup-ului în orice mediu
  • Backup și recuperare native Salesforce: Conceput special pentru Salesforce folosind API-uri native. Restaurarea înregistrărilor, ierarhiilor, câmpurilor, fișierelor și a metadatelor Salesforce.
  • Recuperarea rapidă în urma pierderii de date: Protecție împotriva erorilor umane, a problemelor de integrare și a altor scenarii comune de pierdere de date Salesforce

”Faptul că Veeam a gestionat mai multe date în primul trimestru din 2022 decât am făcut-o în tot anul 2020 dovedește că organizațiile au nevoie de o mai bună înțelegere, de mobilitate a datelor, de un ecosistem de colaborare și de un univers hibrid. Înțelegem puterea pe care o au datele când vine vorba de a soluționa provocările din lumea reală, de a schimba cursul istoriei și impactul acesteia asupra indivizilor. Faptul că avem în grijă datele a sute de mii de organizații din întreaga lume este o responsabilitate care ne onorează”, a adăugat Allan.

Toate soluțiile prezentate în cadrul VeeamON vor fi disponibile, în general, în cursul anului 2022.