Fondatorii ucraineni Vladislav Gurkovsky și Konstantin Losobik au lansat un serviciu online de consultanță veterinară 24/7 vetonline.com.ro, pentru prima dată acest proiect a fost lansat în Ucraina, ulterior și în România.

Obiectivul propus este schimbarea abordării medicinei veterinare. Cu ajutorul acestui serviciu, proprietarii de animale de companie pot beneficia de consultațiile medicului veterinar profesionist online 24/7.

vetonline.com.ro este o platformă care stabilește legătura între proprietarii de animale de companie și medicii veterinari profesioniști. Utilizatorii pot beneficia de serviciu în două formate:

Consultație veterinară online unică în chat 24/7 la 27 lei. De asemenea, într-un chat cu un medic veterinar, puteți trimite fotografii și videoclipuri. Serviciul este util pentru proprietarii de animale de companie care ezită să facă o programare fizică la medic.

De asemenea, specialistul va veni cu indicații cu privire la medicamentele necesare, îngrijire și profilactică. În timpul consultației, care se desfășoară online, proprietarul nu stresează animalul, economisește timp și bani.

Abonament lunar la 49 de lei, care presupune un număr nelimitat de consultații online. Serviciul este destinat proprietarilor de animale de companie care au nevoie de o consultație urgentă a medicului veterinar. Medicul veterinar se conectează aproape instantaneu, literalmente în 3-5 minute de la momentul solicitării 24/7. Consultațiile au loc în chat, iar proprietarii cățelului sau pisoiului au posibilitatea de a trimite fotografii și videoclipuri medicului veterinar.

Platforma este monetizată prin comisioane pentru intermedierea acestor servicii prestate de către medicii veterinari.