Mulțumită tehnologiei In-Cell Touch, răspunsului rapid la comenzi și designului său ergonomic, ViewSonic TD2455 asigură un nivel ridicat de control în sălile de clasă și productivitate sporită în spațiile de lucru în echipă.

Controlul tactil garantează o experiență fluidă în utilizare, iar mulțumită suportului multi-touch pentru până la 10 atingeri simultane, mai mulți utilizatori pot scrie sau desena simultan pe suprafața aceluiași ecran, folosind stylus-uri sau propriile degete.

De altfel, monitorul este livrat împreună cu sylus optimizat, cu greutate redusă, ce poate fi utilizat pentru a scrie notițe, pentru a desena sau pentru a derula alte activități ce necesită mai multă precizie decât cea oferită de vârfurile degetelor. Iar pentru a evita rătăcirea sa, acest pen poate fi atașat bazei ecranului. Mai mult decât atât, modelul este prevăzut cu interfață USB 3.2 Tip-C ce facilitează conectarea cu sisteme desktop, laptopuri și sisteme Chrome, asigurând în același timp suport pentru alimentarea cu energie, suport video și suport audio – prin intermediul unui singur cablu.

TD2455 este prevăzut cu un suport ergonomic cu două articulații, mulțumită căruia ecranul poate fi înclinat.

Caracteristici principale ale monitorului tactil TD2455:

  • Diagonală de 24” cu rezoluție nativă Full HD (1920x1080)
  • Ecran tactil în 10 puncte cu tehnologie PCAP
  • Design ergonomic, panou IPS și ramă îngustă pe 3 laturi
  • USB 3.2 Tip-C, DisplayPort și HDMI
  • Disponibilitate: preț recomandat pentru retail de 380.99 USD