Combinând rezoluția 4K cu funcționalitatea inteligentă de streaming, proiectorul ViewSonic® X100-4K îți permite să experimentezi divertismentul direct de acasă la tine. Acest proiector poate fi montat în tavan în orice living sau într-o sala dedicată de home theater. Imaginile rămân vii și clare la o luminozitate de 2.900 de lumeni, cu compatibilitate Rec. 709 și o rezoluție 4K Ultra HD de 3840 x 2160.

Cu difuzoare încorporate Harman Kardon și proiectarea pe un ecran cu dimensiuni de până la 300 de inches, acest proiector 4K premium ar putea oferii o experiență cinematografică bună.

Proiectat cu un chip avansat DLP 4K Ultra HD cu tehnologie XPR, acest proiector oferă 3840 x 2160 pixeli diferiți asigurând o rezoluție UHD 4K cu 8,3 milioane de pixeli.

Modurile de zi și de noapte certificate ISF (Imaging Science Foundation) permit optimizarea culorilor atât în medii luminoase, cât și în întuneric.

Cu aplicația vCastSender, dispozitivele mobile (cum sunt smartphone-urile și tabletele) se pot transforma în telecomandă pentru proiector. Utilizarea unui dispozitiv mobil ca telecomandă oferă funcții intuitive de touch, tastare ușoară și adnotări instantanee pe ecran, controlând astfel mai simplu setările proiectorului. Aplicația vCastSender, este compatibilă cu iOS 8.0 și versiunile ulterioare, precum și cu Android OS 5.0 și versiunile ulterioare.

O interfață integrată Smart TV permite difuzarea și petrecerea timpului la filmele și emisiunile TV preferate de pe Netflix, YouTube și multe altele. De asemenea, puteți transmite conținut multimedia de pe dispozitivele dvs. mobile prin WiFi.

O caracteristică de schimbare a lentilelor atât pe orizontal, cât și pe vertical, permite reglarea sus – jos sau stânga - dreapta a obiectivului de proiecție. Această caracteristică permite flexibilitate pentru plasarea proiectorului în instalări mai dificile.

Cu două porturi HDMI, acest proiector se conectează perfect la orice dispozitiv compatibil HDMI și poate afișa imagini 3D direct de pe playerele Blu-ray 3D. Imaginile 3D pot fi vizualizate cu ochelarii care pot fi ViewSonic PGD-350, sau cu orice alți ochelari 3D compatibili.

Acest proiector utilizează cea mai recentă tehnologie solid-state cu LED, care nu conține mercur, lămpi și filtre. Sursa de lumină LED permite utilizarea timp de peste 30.000 de ore*, consumând mai puțin de jumătate din consumul de energie al unui televizor LCD standard, ceea ce reduce substanțial costul total de deținere.