Tabăra de antreprenoriat Startup Your Life are loc între 17 și 20 octombrie la Hotel Royal din Poiana Brașov, locul tradițional unde ne desfășurăm cele 4 zile de experiențe antreprenoriale practice și teoretice.

În momentul de față mai avem doar 3 locuri rămase pentru cei care vor să participe. Asta deși mai e o lună până la eveniment. Cu ajutorul Blugento, te ajutăm să-ți dezvolți ideea de business și printr-o componentă de comerț online. Să fii pe Internet e esențial, să poți să vinzi acolo e și mai bine.

Cei mai buni participanți primesc pachetele Blugento

Blugento pune la dispoziție la tabăra Startup Your Life, între 17 și 20 octombrie, o oportunitate pentru cei care vor să se dezvolte în comerțul online.

Cei mai buni 3 participanți la tabără, votați de către juriul format din echipa start-up.ro și speakerii evenimentului, vor primi un setup gratuit de magazin online, dar și 6 luni de abonament gratuit la Blugento, pachet în valoare de până la 2500 euro. Participanții trebuie să aibă și o componentă de ecommerce în ideea lor de business deja existentă sau în afacerea pe care o păstoresc deja.

În realizarea magazinului online este inclusă personalizarea design-ului și configurarea tehnică, cu tot ce ține de plăți online, facturare, metode de livrare și setarea domeniului propriu. Pachetul de abonament oferit costă în mod normal între 99 si 299 de euro pe lună și conține găzduire în Cloud, mentenanță, suport tehnic & project manager dedicat, update-uri de securitate și update-uri la ultima versiune Magento. Toate magazinele realizate pe platforma Blugento sunt 100% SEO friendly, includ funcționalități precum blog, rapoarte, integrări cu tool-uri marketing și comparatoare de prețuri, certificat SSL, editor de design sau pagini și sunt potrivite atât pentru produse simple sau configurabile, cât și pentru produse virtuale sau digitale. De asemenea, funcționalitățile sunt conforme cu GDPR.

Ia ultimele bilete de aici. Mai sunt doar 3.

Cum te ajută Blugento

Blugento este un partener de afaceri pentru IMM-urile și afacerile care vor să facă pasul în online. Conform datelor Uniunii Europene, 50% din afacerile din România au un site și doar 10% utilizează rețelele sociale. Cifrele scad atunci când vorbim de comerțul online. Cu toate acestea, această industrie crește și din ce în ce mai multe afaceri vând și își cresc afacerile în online.

Blugento permite business-urilorsă acceseze o soluție de eCommerce performanță pe model SaaS (software-as-a-service), flexibilă și cu costuri predictibile. Platforma Blugento este construită pe Magento, dar oferă implementare rapidă, design modern, hosting în Cloud, siguranță, migrare ușoară și suport, training & consultanță. De asemenea, magazinele Blugento pot fi automatizate pentru a eficientiza activitatea și costurile afacerii online.

Ca să atragi clienții trebuie să ai un site de eCommerce care să arate bine și să fie rapid. De asemenea, trebuie să ai procese bine puse la punct ca să poți să-i mulțumești. În plus, nu-ți permiți să pierzi datele clienților, iar platforma Blugento îți permite să administrezi datele clienților tăi în deplină siguranță.

Vino la tabără ca să afli tot ce trebuie pentru dezvoltarea afacerii tale, dar să te punem la punct și cu o soluție de eCommerce performantă.

Cei mai buni 3 participanți, prin implicare, idei și eforturi, vor primi pachetele de la Blugento.

Ia ultimele bilete de aici. Mai sunt doar 3.