Sustenabilitatea nu mai este de mult un accesoriu ce poate înfrumuseța rapoartele financiare, ci a devenit parte din core business.

Datorită sustenabilității, organizațiile au devenit parte integrantă a comunităților din care fac parte, investesc în transformarea către economiile verzi și au grijă să modeleze viitorul astfel încât să avem o planetă sănătoasă.

La Future Banking Meetups vom discuta despre cum sustenabilitatea a devenit parte din existența noastră.

Înscrie-te acum pentru a vedea cum arată viitorul pe care-l construim.

Pandemia a schimbat modul de lucru. Băncile sunt implicate în tot acest proces, integrând principiile sustenabilității în produsele și serviciile pe care le oferă, dar și creând noi produse care să aibă un impact pozitiv asupra mediului.

Un mediu financiar sustenabil conduce la o economie durabilă care poate face față cu succes tuturor provocărilor de orice natură ar fi acestea.

Teme abordate:

  • Cum integrează băncile principiile sustenabile în core banking?
  • Creditele de nevoi personale verzi
  • Alinierea portofoliului de credite pentru combaterea schimbarilor climatice
  • Sănătatea financiară a clienților și a românilor
  • Politica de creditare responsabilă
  • Care au fost cele mai mari provocări în aplicarea sustenabilității în banking?
  • Viitorul sustenabilității în banking

Invitații acestei ediții Future Banking Meetups:

Alexandra Maier s-a alăturat echipei ING Bank România în 2018 și coordonează activitatea de sustenabilitate a ING Bank România, ce presupune dezvoltarea și implementarea de programe care contribuie la protecția mediului și sănătatea financiară a clienților, precum și parteneriate cu societatea civilă în programe sociale pentru comunitate . Cu 11 ani experiență în organizații non-guvernamentale, comunicare și CSR, între principalele cauze sociale la care a contribuit se numără cele pentru depistarea precoce a cancerului de sân sau combaterea violenței asupra femeilor.

Iulia s-a alăturat echipei ING în 2010, iar astăzi ocupă funcția de Business Strategy Lead în cadrul diviziei de Retail Banking. Anterior, a activat ca Business Intelligence Analyst și Business Strategy Manager în ING și ca auditor financiar pentru Deloitte. Iulia este licențiată în Banking Comercial în cadrul Universității Româno-Americane și deține o diplomă de masterat în Economie și Administrație Publică în cadrul Universității București.

Înscrie-te acum pentru a participa la Future Banking Meetups. Evenimentul este organizat pe platforma IC Events, acolo unde, pe lângă conținutul întâlnirii online, poți contacta alți specialiști din piață și participanți.