După această achiziție, numărul de clienți al Vodafone se apropie de 10 milioane. În portofoliu se vor afla 3,1 milioane de clienți cu internet fix. Noua propunere a companiei este „cea mai bună rețea mobilă de internet, cele mai multe canale TV și cea mai bună experiență Wi-Fi”.

Achiziția a fost anunțată în mai 2018, însă abia în august 2019 s-a finalizat achiziția și a fost creată o echipă executivă cu manageri din ambele companii, iar în primul trimestru al anului 2020 este programată fuziunea completă a celor două firme.

Pentru a celebra finalizarea achiziției UPC, compania oferă tuturor utilizatorilor de servicii Vodafone și UPC bonusuri de bun-venit care includ date mobile nelimitate și mii de ore de filme și seriale disponibile oricând, în aplicația Vodafone TV, precum și acces la competiții sportive prin serviciile de televiziune digitală UPC.

Cei care sunt clienți Vodafone, dar nu sunt clienți UPC vor primi un voucher de 100 de euro pentru a se abona la serviciile UPC. De asemenea, cei care sunt clienți UPC pot primi un discount de 100 de euro la telefoane din portofoliul Vodafone. Dacă ești interesat de o asemenea ofertă atunci poți afla mai multe aici.

Există o ofertă similară și pentru clienții de business și compania a creat beneficii exclusive care includ până la 12 luni gratis de opțiuni TV sau discounturi pentru smartphones. Pentru mai multe detalii despre oferte pentru mediul de business poți intra aici.

„Faptul că UPC și Vodafone sunt acum împreună ne ajută să devenim un jucător mai puternic în ceea ce privește serviciile mobile, de fix și TV, acest lucru fiind un moment important nu doar pentru echipa noastră, cât și pentru toți clienții. Expertiza noastră și calitatea rețelelor Vodafone și UPC sunt principalele noastre atuuri”, a afirmat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone și UPC România.

Șefa Vodafone a vorbit și despre obiectivele atinse de Vodafon și a menționat implementarea siturile 5G în București, Cluj-Napoca și Mamaia și că se va continua extinerea aceste conectivități de-a lungul teritoriului României. Murielle Lorilloux a menționat și faptul că Vodaone a fost primul operator care să ofere abonamente cu internet 5G.

Totuși, Murielle Lorilloux nu a vrut să dezvăluie câte abonamente 5G are în portofoliu Vodafone, însă a menționat că e fericită cu numărul existent de abonamente 5G.

De asemenea, ea a amintit de concertul live în care a fost folosită și o hologramă transmisă cu această tehnologie. Acest eveniment nu a fost doar o premieră pentru România, ci o premieră la nivel global.