Vodafone TV conține un Mediabox, o telecomandă și cabluri ethernet și HDMI. Conectezi Mediabox-ul la televizor și ai acces la platforma Vodafone TV unde vei putea înregistra emisiuni, vei putea pune pe pauză evenimente live precum un meci de fotbal, însă acest serviciu nu este disponibil doar pentru televizor, ci pentru mai multe dispozitive precum tablete sau telefoane.

Serviciul Vodafone TV are la bază o platformă ce include un mediabox 4K, unic pe piața din România, care îmbină interactivitatea, aplicațiile de streaming și cablul digital. Cu Vodafone TV, utilizatorii pot avea acces la o grilă TV, cu peste 190 de canale în format SD, HD și 4K, dar și la conținut de pe serviciile de streaming.

Astfel, ai putea să vezi un film pe telefon apoi să continui vizionarea pe televizor. Dacă ai ratat o emisiune poți vedea dacă aceasta a fost salvată în arhivă și o poți viziona. Poți înregistra emisiuni sau meciuri pe care știi că nu le vei putea live. De asemenea, în platformă ai acces la servicii de video on demand precum HBO Go, Netflix, YouTube, Amazon Prime.

Interesant este că totul este integrat și dacă vrei să vezi un anumit film vei putea vedea unde e disponibil (fie că e live TV sau pe un serviciu de streaming).

O altă promisiune a Vodafone este că sistemul va învăța în timp ceea ce-ți place și-ți va oferi recomandări în funcție de obiceiul de consum. Maximul cinci dispozitive pot fi conectate la Vodafone în același timp. Prețurile pentru Vodafone TV variază în funcție de mai mulți factori (dacă ești deja client Vodafone sau nu și cât de multe servicii dorești).

De asemenea, există și o zonă dedicată copiilor, unde vei putea seta o anumită vârstă și copilul va avea acces doar la un conținut potrivit pentru acea vârstă. De asemenea, vei putea seta anumite limitări în materie de timp petrecut în fața televizorului.

Pentru clienții Vodafone, pachetul ce include Vodafone TV + Net 500 și HBO & HBO Go incluse timp de 24 de luni costă 15 euro pe lună, iar pentru clienții noi costul este de 17 euro pe lună. Mai multe detalii despre oferte găsești aici.

Vodafone România lansează astăzi noi oferte de servicii convergente fix-mobil pentru clienții persoane fizice denumite Vodafone ONE.

Astfel, clienții care optează atât pentru servicii mobile, cât și fixe de la Vodafone beneficiază de oferte și mai avantajoase, cu o reducere de 120 euro la contractele pe 2 ani. De exemplu, abonații Vodafone de servicii mobile care optează și pentru un pachet de servicii fixe cu Vodafone TV, Internet fix de 500 Mbps și Super-WiFi beneficiază de o reducere de 120 euro la contractul pe 2 ani, constând în 48 euro reducere la pachetul de servicii fixe, plus 72 euro echivalentul HBO, HBO GO inclus in pachet.

Clienții Vodafone de servicii fixe beneficiază de o reducere de 120 de euro la contractul pe 2 ani optând și pentru un abonament de servicii mobile începând cu Vodafone Red 12: 48 euro reducere la abonamentul mobil, plus 72 de euro reducere la achiziționarea unui smartphone.