Competiția se va desfășura în perioada 23 septembrie – 20 octombrie 2019, iar persoanele interesate să participe se pot inscrie prin încărcarea unei propuneri scrise sau video ce evidențiază ideea lor pe site-ul Vodafone Future Changers.

Cele mai bune zece idei vor fi evaluate de către un juriu format din lideri influenți, iar câștigătorul va avea șansa de a-și pune în practică ideea cu ajutor din partea Imperial College London. În plus, acesta va primi un premiu în valoare de 5.000 lire sterline. Vodafone România va pune la dispoziția câștigătorului un mentor care se va implica în dezvoltarea și materializarea proiectului.

Imperial College London va oferi câștigătorului competiției susținere și încurajare printr-un program de trei luni într-un incubator care creează, activează și sprijină potențialul antreprenorial prin combinarea educației experiențiale cu accesul la ecosistemul de antreprenoriat la acestei instituții.

”Tinerii sunt cei mai în măsură să aducă schimbarea. Vodafone își dorește să recruteze și să sprijine pe cei mai străluciți formatori digitali ai viitorului pentru a susține misiunea de a schimba lumea și de a proteja mediul. Competiția Future Changers este un nou exemplu al inițiativelor noastre de a identifica și susține noi talente, minți sclipitoare care au capacitatea de a contribui la crearea unei amprente pozitive prin utilizarea tehnologiei avansate de astăzi pentru a face o diferență reală în lume”, afirmă Fragiski Melissa, HR Director, Vodafone România.

”În cadrul Imperial, suntem pasionați să dezvoltăm talentul antreprenorial și să susținem noua generație de vizionari și pionieri în a gândi la scară largă, a fi îndrăzneți și a face o diferență. Ca parte a acestei misiuni, suntem încântați să sprijinim programul Future Changers și abia așteptăm să lucrăm împreună la materializarea ideii câștigătoare”, a declarat Directorul de Antreprenoriat de la Imperial College London, Ben Mumby-Croft.

Competiția Future Changers continuă seria recentă a inițiativelor Vodafone, care include Bright Sparks – un program dedicat pentru zece start-upuri digitale dezvoltate în colaborare cu Oxford University Innovation, incluzând mentorat și suport pe o perioadă de 12 luni.