Prin intermediul platformei, viitorii miri pot obține oferte de preț și informații despre disponibilitatea sau serviciile furnizorilor de nunți din fiecare oraș.

Ca să se asigure că viitorii miri nu ajung să se simtă copleșiți în procesul organizării zilei nunții lor, Weddingram.ro conectează cu ușurință clienți și furnizori de pe tot cuprinsul țării. Portalul este prezent, momentan, în 12 orașe din România: București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Bacău, Galați, Brăila și Craiova și se extinde în continuare.

„Credem că România e una dintre țările din Europa de Est în care sectorul de nunți se dezvoltă frumos și repede. Ne dorim ca Weddingram.ro să facă mai ușoară organizarea zilei evenimentului atât de special din viața cuplurilor, ca să se bucure de un început de vis împreună. Cu ajutorul acestei platforme, ne dorim să aducem împreună cei mai numeroși și mai buni furnizori de servicii care activează în nișa nunților din România.” – Daniel Ayyoobi, Business Developer @ Weddingram.ro

Portalul de nunți facilitează informații despre locații, cadouri de nuntă, rochii de mireasă și nu numai. Printre categoriile de furnizori de servicii activi se numără de la organizatori de nunți, la servicii de catering și torturi, până la DJ și artiști florali.

Weddingram.ro este primul proiect produs de grupul Wizalia, un studio tip start-up, având sediul administrativ în Timișoara.