UPDATE:

Oficialii Microsoft au anunțat în urmă cu puțin timp faptul că au retras update-ul făcut sistemului de operare Windows 10 October 2018 motivând că trebuie să investigheze o serie de cazuri în care utilizatorii și-au pierdut fișiere după ce au trecut la noua variantă a acestuia. Potrivit TechCruch este posibil ca nici săptămâna viitoare Microsoft să nu permită instalarea update-ului.

Aplicația Your Phone

Întreruperea unei iterații pe computer pentru a răspunde la un SMS sau la o notificare de pe telefon poate să-ți întrerupă concentrarea și fluxul de lucru. Aplicația Your Phone oferă acces instant la SMS-urile și fotografiile de pe telefonul Android direct pe PC, permițându-le utilizatorilor să fie eficienți și să-și mențină concentrarea.

Windows Timeline pe telefon

Pe măsură ce trecem de la sarcinile de lucru la cele personale pe PC-urile și telefoanele noastre pe parcursul unei zile, este din ce în ce mai dificil să găsim pe dispozitive fișiere, documente sau pagini web. Funcția Windows Timeline este disponibilă pe PC-urile Windows 10 din luna aprilie, iar acum Microsoft a adus-o și pe iPhone sau telefoanele cu Android, permițându-le utilizatorilor să acceseze un istoric în care să găsească fișierele și site-urile web pe care le-au utilizat recent pe aceste dispozitive.

Integrare Outlook/To-Do cu Outlook.com & Skype

Este simplu să redactați o listă lungă de sarcini, dar e mult mai dificil să găsiți timp pentru a finaliza fiecare sarcină. Cu aplicația To-Do integrată acum cu Outlook.com, puteți include cu ușurință o sarcină într-un slot liber din calendar și fixa un timp pentru a o realiza. Dacă primiți un e-mail care are o sarcină asociată, puteți să o includeți și pe aceasta în To-Do pentru a crea automat o nouă sarcină, obținând astfel un plus de organizare și continuitate.

Template-uri Excel gratuite care te ajută să-ți gestionezi afacerea

În Skype, selectați mesajul și atingeți "Creați o sarcină" pentru a deschide panoul de activități. De aici, puteți adăuga, edita și șterge sarcini. Sarcinile vor fi salvate și disponibile în Skype sau în aplicația To-Do.

Family Safety pentru Microsoft Launcher

Cu aplicația Microsoft Launcher instalată pe dispozitivele Android ale membrilor familiei și cu o setare de conturi de familie Microsoft, părinții pot fi la curent cu locația copiilor lor. În plus, părinții pot accesa activitatea copiilor în aplicații pe dispozitivul lor Android; astfel, aceștia pot vedea numele aplicațiilor accesate și timpul petrecut pe fiecare aplicație. Cu Xbox One sau cu un PC Windows 10 instalat în portalul de familie, puteți să vizualizați pe aceste dispozitive, prin intermediul Microsoft Launcher, activitățile lor.

Inking în PowerPoint

Reprezentanții Microsoft spun că au decis să introducă AI în Microsoft Office din două motive: pentru a ușura sarcinile de zi cu zi și pentru a face conținutul utilizatorilor mai atractiv. Datorită actualizărilor de astăzi, puteți crea și da viață unor idei mai ușor, utilizând doar stiloul digital și dispozitivul cu funcție de atingere:

  • O listă scrisă cu creionul digital se va transforma într-un text perfect formatat.
  • Dacă desenați o diagramă sau o schemă, puteți desena atât cuvinte, cât și forme, iar PowerPoint le va transforma în text și în forme trasate rapid dintr-o singură mișcare.
  • Sau puteți lăsa motorul nostru inteligent de design să lucreze pentru voi. Pur și simplu începeți cu o filă albă, proiectați slide-ul cu creionul digital, iar Designer va folosi AI pentru a vă recomanda slide-uri dintre care să alegeți.

Inking în Word

Cu o noua funcție inteligentă din Ink Editor puteți să adăugați un cuvânt, să despărțiți cuvinte sau să adăugați rânduri noi în document, fără să atingeți tastatura. Acum puteți edita un document Word de la început până la sfârșit folosind stiloul digital și dispozitivul cu funcție de atingere.

Microsoft: AI, IoT-ul și edge computing-ul, centrale pentru siguranța, productivitatea și inteligența companiilor

Animații 3D integrate

În aplicațiile PowerPoint și Word, mișcările animate dinamic sunt acum integrate în obiecte 3D, facilitând utilizarea 3D și cea a animației pentru a vă aduce proiectele la viață.