Women of Romania aduce împreună pentru o zi peste 150 de antreprenori, lideri în business, reprezentanți ai societății civile, dar și personalități marcante din domenii precum educație, cultură, sport și nu numai, pentru a împărtăși povești de succes, pentru a inspira și pentru a crea o oportunitate de interacțiuni de calitate.

Având în vedere că World Economic Forum’s 2017 Global Gender Gap Report arată că egalitatea de gen ar fi posibilă în condițiile actuale abia peste 200 de ani, un astfel de eveniment este ocazia perfectă de a încuraja o schimbare mai rapidă. Dorința de a accelera progresul prin oferirea de exemple pozitive a dus la preluarea conceptului global #PressForProgress și la organizarea celei de-a doua ediții, în noul spațiu Impact Hub Bucharest de la Timpuri Noi.

Printre invitatele ediției din 3 martie se numără Daniela Vișoianu (Președinte, Coaliția pentru Educație), Ligia Deca (Consilier de Stat - Departamentul Educație și Cercetare), Oana Stan (Founder & Brand Manager, TECHIR Cosmetics & SPA), Raluca Negulescu-Balaci (Executive Director, Policy Center for Roma and Minorities), Sonia Micu (Founder, NALU), Elena Calistru (Chair & Co-founder, Funky Citizens), Elena Marineci (Managing Partner, Starfish Events).

”De aproape 6 ani, Impact Hub Bucharest funcționează ca un catalizator al mediului antreprenorial din România. Aducem împreună actori diverși, cu expertiză sau la început de drum și susținem inițiativele cu impact real. În același timp, adresăm teme cheie, precum cea a egalității de gen, context în care ne poziționăm ca un promotor al nevoii de schimbare a situației actuale. Credem că valoarea este dată de eforturi, de gândirea strategică, de tactici și există suficiente exemple feminine pozitive în România care să ne inspire să luam măsurile necesare pentru a progresa”, a declarat Oana Craioveanu, cofondator și CEO Impact Hub Bucharest.

Printre temele abordate și obiectivele aceastei ediții se numără: celebrarea modelelor de succes, identificarea căilor pentru reducerea decalajului dintre bărbați și femei, promovarea celor care prin activitatea de zi cu zi contribuie la schimbarea status-quo-ului. Lista completă a speakerilor, programul Women of Romania 2018, dar și informații despre participare sunt disponibile pe site-ul www.womenofromania.com.