Ia-ți unul dintre biletele disponibile pentru workshop-ul Conformitatea cu regulile AI - introducere în prevederile Regulamentului UE "AI Act, organizat pe data de 27 aprilie, de la ora 15, de aici.

”În cadrul acestui workshop discutăm despre impactul Regulamentului UE “Artificial Intelligence Act”, pe care îl așteptăm adoptat în prima parte a anului 2023. Vom dezbate subiecte de interes pentru segmente de business variate care utilizează tehnologii noi și care integrează inteligența artificială, cum ar fi marketing, resurse umane sau industriile creative”, spune Alexandru Gheorghe.

Totodată, în cadrul workshop-ului se vor dezbate aspecte privind drepturile de proprietate intelectuală a conținutului generat de AI și vor fi explicate concepte precum “Ethics by Design” și “Ethics by Default”.

Nu în ultimul rând, workshop-ul va conține și discuții privind riscurile asociate dezvoltării acestor tehnologii, având în vedere amenzile foarte mari prevăzute de Regulament și potențialul infracțional al unor utilizări nepermise de lege a tehnologiilor AI.

”Ne propunem să va oferim informații care vă vor ajuta să introduceți pe piață un produs AI competitiv”, completează Alexandru Gheorghe.

Workshop-ul va fi organizat pe data de 27 aprilie, începând cu ora 15, la A46 Venue. Prețul unui bilet este de 250 lei, la care se adaugă o taxă de 23,8 pentru emiterea biletului pe Eventbook.

Îți poți rezerva locul aici.

Workshop-ul susținut de Alexandru Gheorghe se adresează companiilor care dezvoltă tehnologii care integrează Inteligență Artificială în activitatea organizațională din domenii precum Sănătate, Tech, Agenții de Marketing, Retail și E-commerce, pe orice nivel ierarhic de la C-level la execuție.

Alexandru Gheorghe are o experiență de 14 ani în calitate de consilier juridic. A format și condus departamentul juridic al Fashion Days pentru mai bine de 6 ani, a avut colaborări cu Miniprix, Best Value și Crew Shop, BusinessMark, Ollie Gang Shop, Modarena, Northfinder și Nooh Media, precum și cu un startup din Irlanda denumit PowerTiz. Este certificat că și Data Protection Officer (Responsabil cu Protecția Datelor) de PECB Europe și este certificat ca și Formator de adulți (Trainer).