Cum să îți faci cunoscută campania de crowdfunding? [Știrile Zilei – 9 ianuarie]

Internetul a făcut față cu brio viscolului și am reușit să fim permanent la curent cu știrile zilei. Așa că azi am aflat ce am avea de făcut pentru a primi mai mult awareness pentru campania de crowdfunding și ce ar fi (dar și în ce ar consta) o rundă de finanțare. Citim și despre câteva tendințe în social media, despre câteva trucuri pentru marketing, dar și care sunt țările care se bucură de cei mai hotărâți antreprenori. În plus, Nokia a revenit pe scena telefoanelor mobile.

  • Auzim constant despre startup-uri care primesc bani de la investitori. Dar ce presupune finanțarea din afară și ce trebuie să facă un startup după ce primeștei bani?
  • Cele mai cool startup-uri pe care ar trebui să stăm cu ochii în acest an…fondate de femei.
  • Planul cincinal al IBM

Comentezi?

Jurnalist cu o experiență de 10 ani în presa de business (Forbes România, Ziarul Financiar, Business Standard), călător pasionat, ascultător avid al poveștilor spuse de oameni faini și junior în ale antreprenoriatului. Co-fondator al www.thetrends.ro, Oana scrie despre cele mai noi tendințe din lumea tech, descoperă locuri de vis pentru următoarea vacanță și urmărește îndeaproape antreprenorii locali.