Odată cu creșterea business-ului pe cele cinci verticale principale, Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT, compania își consolidează poziția favorabilă pe piața de dezvoltare de software de management al resurselor umane și payroll din România. În acest sens, cele mai importante obiective pe anul în curs și pentru anul viitor sunt funcționalitățile noi privind semnătura electronică, modulul de work from home / hybrid, onboarding online și e-learning, sistem de raportare și analiză date etc.

„Cea mai extinsă transformare din ultimii ani a fost schimbarea completă de la procesele tradiționale manuale de resurse umane la procese digitale automatizate. În timp ce majoritatea companiilor și-au început deja călătoria de transformare digitală în resurse umane și payroll, 2020 a fost o revelație pentru cei care nu au făcut-o. Provocările gestionării resursei umane la distanță în timpul unei pandemii globale au evidențiat necesitatea ca fiecare companie să adopte procese digitale de HR & payroll”, a declarat Ionuț Gherle, Director General UCMS by AROBS.

UCMS by AROBS, una dintre primele companii producătoare de soluții integrate de management al resurselor umane și salarizare din România, a intrat în al 25-lea an de activitate.

În perioada următoare, compania se va concentra pe dezvoltarea verticalelor de business din portofoliu, eficientizarea și dezvoltarea produselor, precum și pe investiții în direcția dezvoltării echipei.

„Suntem o echipă de 40 de programatori și consultanți care inovează constant pentru a susține transformarea digitală a proceselor din departamentele de HR & Payroll”, a adăugat Ionuț Gherle, Director General UCMS by AROBS.

Echipele din Cluj-Napoca și București sunt dedicate proiectelor dezvoltate pentru clienții din toată țara, UCMS by AROBS dorind ca până la finalul anului să atragă noi oameni pasionați în dezvoltarea de soluții software pentru resurse umane și salarizare.

UCMS by AROBS este dezvoltatorul celor două soluții software inovatoare de HR și payroll, True HR și dp-Payroll, care oferă servicii integrate de management al resurselor umane și salarizare.

Peste 500 de clienți și parteneri folosesc cele două soluții software dezvoltate de UCMS by AROBS, True HR și dp-Payroll, menite să eficientizeze munca departamentelor HR și financiar la nivelul întregii companii, din industrii precum: banking, BIG4, BPO, IT, servicii medicale, producție, retail, automotive, mass-media și advertising, transport, servicii și construcții.

În prezent, compania dezvoltă soluții software integrate de management al resurse umane și salarizare pentru cinci verticale majore de business: Producție & Automotive, BPO, banking, retail, IT. Printre principalii clienți ai companiei se numără: Brico Depot, Big4, TMF Romania, Arobs Transilvania Software, Teraplast Group, Amer Sports (producătorul clăparilor Salomon și Atomic), Lasting Group, Smithfield România, Apex Team International, Holver, Intesa Sanpaolo Bank și mulți alții.

Din 2019, UCMS a intrat în portofoliul AROBS Transilvania Software, o companie cu capital românesc, specializată pe soluții IT încă din 1998. Cu timpul, AROBS Transilvania Software și-a extins activitatea în țări precum Belgia, Anglia, Germania, Ungaria, Indonezia și Republica Moldova având peste 800 de angajați.