A doua ediție a preacceleratorului a extins misiunea StepFWD de a contribui la diversitatea ecosistemului antreprenorial, punând accentul pe incluziune și echilibru din punct de vedere al genului, etniei, abilităților. StepFWD se adresează startup-urilor de tehnologie la început de drum cu echipe diverse. Acesta este realizat de către TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups și Orange.

Timp de 8 săptămâni, startup-urile selectate în cadrul programului au participat online la workshop-uri și sesiuni de mentorat, având acces la o rețea de mentori, investitori și profesioniști din ecosistemul local. Pe parcursul programului, startup-urile au învățat cum să își valideze presupunerile, să itereze rapid, să identifice pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a-și lansa produsul pe piață și să identifice cele mai potrivite canale de distribuție și vânzări.

Realizat de antreprenori pentru antreprenori

StepFWD a reunit peste 50 de mentori cu diverse arii de expertiză ce doresc să ofere comunității din expertiza lor. Cu ajutorul mentorilor, startup-urile și-au adaptat planul de afaceri, strategia de lansare pe piață și cea de investiții, accelerând practic dezvoltarea afacerii.

La finalul preacceleratorului, echipele finaliste își vor prezenta produsele și progresul din cadrul programului la evenimentul de final - Demo Day. Acest eveniment își propune să aducă împreună actori importanți din ecosistemul profesioniștilor în tehnologie la nivel local și regional, alături de investitori și fonduri de investiții.

Evenimentul DemoDay StepFWD va avea loc în data de 23 noiembrie începând cu ora 17:00. Biletele gratuite sunt disponibile pe Hopin. Evenimentul va fi transmis LIVE și pe paginile de Facebook StepFWD, TechHub Bucharest și start-up.ro.