Transylvania Awards este un eveniment de business transilvan, care se va întâmpla la Alba Iulia.

Transylvania Awards 2018 va aduce laolaltă pentru prima dată peste 100 de reprezentanți ai celor mai mari companii din Transilvania, ambasadori, camere de comerț active în regiune, investitori români și străini, primari, city manageri și jurnaliști. Și 100 dintre cele mai promițătoare startup-uri din regiune.

La eveniment se participă doar pe bază de invitație, așadar, dacă vrei să fii acolo, trebuie să îți înscrii proiectul pe https://transylvaniaawards.com/startups/.

Înscrierile se fac în perioada 9 iulie 2018 – 3 august 2018. Juriul programului va analiza proiectele și în jur de 11 august vor anunța cele 100 de startups care vor fi invitate la eveniment. Din ele, 25 au oportunitatea să își prezinte proiectul live, într-un pitch de 5 minute, în fața acceleratoarelor, incubatoarelor, investitorilor români și străini, oamenilor de afaceri de top din regiune.

În program se pot înscrie startup-uri tech, dar nu numai. Programul se adresează oricărei companii cu vârsta sub 3 ani și oricărui proiect care pot progresa printr-o infuzie de know-how, mentorship și networking.

Programul celor 2 zile este intens, un mix de prezentări, workshopuri, sesiuni 1:1 de mentorship, sesiuni de lucru împreună.

Printre speakerii evenimentul vor fi Steven van Groningen (CEO Raiffeisen Bank România), Antonio Camara (profesor la Universitatea din Lisabona), Dan Isai (Ceo Salad Box), Ciprian Morar (CEO Lateral Inc), Oana Bouraoui (Romanian IT) sau Ana-Maria Udriște (fondator U-legal).