Sports Events 365, furnizor internațional de bilete pentru evenimente sportive și muzicale din întreaga lume, a semnat un acord de cooperare la scară largă cu TUI TravelCenter, filiala lui TUI Group, cea mai mare agenție de turism din lume, pentru comercializarea serviciilor sale pe piața din România.

Conform termenilor acordului, TUI TravelCenter va oferi clienților săi B2B și B2C acces la evenimente sportive majore din afara țării, prin utilizarea bazei de date și a motorului de căutare al Sports Events 365.

Bilete la meciuri internaționale

Piața românească este relativ nouă pentru Sports Events 365. "În urma tranzacției, ne așteptăm ca veniturile din România să ajungă la 500.000 de euro în decurs de șase luni", precizează Sefi Donner, fondator și CEO al Sports Events 365. El adaugă că România este o piață emergentă cu un interes deosebit în turismul sportiv, în special în fotbalul european și că românii călătoresc din ce în ce mai mult la meciuri și turnee din Italia, Franța, Spania și Anglia.

Tenisul e foarte popular printre români, datorită succesului Simonei Halep. Un alt sport care este urmat îndeaproape este handbalul, unde România are mai multe echipe care joacă în turnee europene.

Dincolo de vânzarea biletelor prin intermediul site-ului său în limba română, Sports Events 365 speră că primul său acord cu o filială a grupului TUI va deschide ușa unei cooperări mai largi cu cea mai mare agenție de turism din lume din alte părți ale Europei.

Sports Events 365 a fost înființata în 2006 și operează un motor de căutare independent și propriu. Anul trecut, compania a vândut peste 50.000 de bilete. Site-ul său B2C este disponibil în 20 de limbi și oferă peste 60.000 de evenimente pe an în aproximativ 50 de țări.