Anul 2020 a fost un an al recordurilor în piața mașinilor de cusut, brodat și surfilat pentru Bro Rom chiar și în contextul pandemiei de SARS-CoV-2 datorită activității din mediul online, unde a avut o prezență activă și o implicare continuă în creșterea notorietății brandului prin e-commerce.

Dan Coandă, Director Operațional Bro Rom a spus că „Anul 2020 a fost un an plin de provocări pentru toate domeniile. Schimbările au fost la tot pasul și am încercat să rămânem permanent conectați pentru a răspunde rapid cererilor și a veni în sprijinul persoanelor pasionate de tot ce înseamnă croitorie. Am rămas plăcut impresionați de faptul că oamenii au decis să se întoarcă la vechile pasiuni și să folosească timpul liber într-un mod productiv și creativ.”

În ceea ce privește piața mașinilor de cusut, în topul alegerilor consumatorilor s-au aflat branduri consacrate precum Brother, Bernina, Bernette by Bernina și Baby Lock. Deși în cazul mașinilor industriale s-au înregistrat mai puține cereri, mașinile de brodat au cunoscut creșteri substanțiale de vânzări în acest an. De asemenea, s-a observat un interes și în zona mașinilor de tricotat casnice, motiv pentru care oferta Bro Rom se va extinde odată cu noul an.

Cu o experiență de peste 25 de ani în furnizarea de produse și soluții inovatoare, Bro Rom București s-a menținut în topul alegerilor consumatorilor prin furnizarea unei game complete de mașini profesionale, consultanță de calitate în luarea deciziilor și suport tehnic permanent și calificat.

„Pentru anul 2021 ne dorim menținerea trendului ascendent din ultimii ani în ceea ce privește dezvoltarea hobby-urilor și a micilor afaceri din domeniul croitoriei. Astfel, noi suntem pregătiți pentru un an plin de provocări cu planuri și noi obiective”, susține Directorul Operaționale Bro Rom, Dan Coandă.

În ceea ce privește planul de dezvoltare pentru noul an, Bro Rom își propune extinderea pe piața internațională prin găsirea partenerilor de peste graniță din Republica Moldova și Bulgaria, unde este urmărită realizarea unui parteneriat stabil și pe termen lung.