O florarie online bună este însă greu de identificat atunci când nu avem niciun pic de experiență.

Care sunt așadar top 3 cele mai importante lucruri pe care trebuie să le avem în vedere atunci când alegem serviciile de acest gen?

Experiența

Un prim pas pe care îl putem face este să alegem o florărie cu mai mulți ani de experiență. Spunem asta pentru că știm că o sesiune de shopping online poate să devină o experiență nefericită atunci când alegem un vânzător fără prea mulți ani.

Experiența în ani se traduce în parteneri valoroși, posibilitatea de a rezolva repede și bine probleme apărute de nicăieri, seriozitate și, nu de puține ori, calitate superioară.

Aceste aspecte sunt foarte importante mai ales atunci când suntem presați de timp și vrem să ne asigurăm că gestul pe care îl facem pentru a ne exprima sentimentele se traduce într-o experiență frumoasă pentru destinatar.

O florărie cu mai mulți ani pe piață va avea întotdeauna răspunsuri la cerințele clienților. De asemenea, specialiștii unei florării de acest gen vor fi mult mai pregătiți și mai în măsură să recomande un anume aranjament pentru ca surpriza pe care o pregătești să aibă efectul scontat.

Prețurile

Știm că prețul poate fi un aspect important în deciziile pe care le luăm. Cu toate acestea, este bine să avem în minte că prețul poate fi un aspect înșelător adeseori.

Un preț mare nu garantează mereu o calitate ridicată a produsului. Trebuie să știm că în prețul final al produsului intră mai multe elemente: consumul de energie, carburant, salariile angajaților șamd. Aceste elemente pot varia de la o companie la alta, de aceea, și prețurile se schimbă în funcție de firma aleasă.

De asemenea, nici prețul foarte mic nu trebuie să fie neapărat motivul pentru care alegem serviciile unei anumite florării. De multe ori, un preț mic vine și cu o calitate scăzută a produsului, dar acest aspect nu este obligatoriu. Care este așadar cea mai bună variantă pentru a fi siguri că alegerea făcută va fi pe placul nostru și al destinatarului?

Un sfat bun este alegerea florăriei în funcție de un preț care reflectă cerințele și tendințele pieței.

Review-urile

Dacă pentru unele lucruri este bine să apelăm la opinia unui specialist, sunt anumite situații unde ne putem ghida și după experiențele altor oameni care s-au regăsit în situația noastră. În cazul florăriilor online, vorbim de review-urile celor care au comandat sau folosit serviciile acestora.

Clienții trecuți și cei actuali vor fi întotdeauna o sursă de încredere atunci când vine vorba de buchete de flori. Se știe că un client mulțumit va fi cu atât mai dispus să lase un review pozitiv și să recomande serviciul folosit și celor din jur. La fel și în cazul review-urilor negative. Un client nemulțumit va face tot posibilul să atenționeze și alți clienți despre experiența lui nefericită. Așadar, caută cât mai multe review-uri despre serviciu și încearcă să îți faci o imagine de ansamblu asupra florăriilor disponibile.

Desigur, nu trebuie să alegem mereu în funcție de opiniile celorlalți oameni. Un alt pas pe care l-ai putea face și care te-ar salva de o posibilă situație nefericită, ar fi să contactezi florăria pe care ai ales-o și să ceri cât mai multe detalii despre serviciu, prețuri și cum se va desfășura livrarea.

Tu după ce te ghidezi în alegerea unei florării?