- Utilizarea de cabluri și adaptoare nepotrivite
Nu folosiți cabluri și adaptoare ieftine, de calitate inferioară, care nu sunt concepute pentru dispozitivul dvs. specific. Acestea pot face ca bateria să se uzeze mai repede sau chiar să se supraîncarce. Iar în cel mai rău caz, acest lucru poate duce la un incendiu.
Sfatul nostru: Pentru o durată de viață mai lungă a bateriei, vă recomandăm să folosiți accesorii de încărcare originale sau produse Baseus și FixPremium. Cablurile de încărcare de la aceste mărci îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate și sunt garantate că nu vă vor deteriora dispozitivul.
- Curățarea necorespunzătoare a componentelor electronice
Nu vă curățați dispozitivele electronice cu cârpe vechi și dezinfectanți cu substanțe chimice agresive pe care le găsiți acasă. Acestea pot provoca deteriorarea afișajului sau a altor componente. Procurați-vă produse și instrumente special concepute pentru curățarea dispozitivelor electronice.
- Încărcarea în timpul nopții
Atunci când vă conectați aparatele electronice la încărcător seara și le deconectați dimineața, se produce o supraîncărcare inutilă în timpul nopții, ceea ce are un impact negativ asupra bateriei. Pentru a maximiza durata de viață a bateriei smartphone-ului, tabletei sau laptopului, mențineți-le încărcate între 50-90%. Acesta este locul în care băncile de alimentare Baseus sunt utile, permițându-vă să vă reîncărcați continuu dispozitivul pe tot parcursul zilei.
Sfat practic: Pentru a prelungi durata de viață a lanternei, nu folosiți încărcarea wireless atât de des și încercați să încărcați cu un încărcător de cel mult 30 W, chiar dacă dispozitivul dvs. acceptă adaptoare mai puternice.
- Eșecul repornirii dispozitivelor
Nu numai hardware-ul, ci și software-ul electronicelor necesită întreținere și îngrijire regulată. Din fericire, aceasta constă într-o singură sarcină - repornirea periodică a dispozitivului. Acest lucru curăță memoria și resetează software-ul pentru a elimina o parte din bug-uri și erori. Este o idee bună să reporniți cel puțin o dată pe săptămână.
Bineînțeles, nu uitați să actualizați software-ul în mod regulat, ceea ce nu numai că elimină multe defecte, dar contribuie și la o mai mare securitate.