Raluca Messai (Shopoteque), Romina Dumitru (TravelFuse), David Horobeț (Abiso), Paul Pașcalău (White Pipe), și Sînziana Lichi (Equinox AI) sunt cei ce au prezentat proiectele lor inovatoare în fața juriului format din Dan Călugăreanu (Early Game Ventures), Andrei Dudoiu (SeedBlink) și Mihai Rotaru (TechAngels).

Aceștia au evaluat prezentările antreprenorilor pe baza unor criterii riguroase, precum inovația, potențialul de creștere al afacerii, calitatea echipei și oportunitatea pe piața țintă, iar o parte dintre participanți au fost deja chemați pentru discuții suplimentare în vederea obținerii unei finanțări.

”O experiență excelentă! Pitch It Up este un eveniment care are viitor, pentru că cei care prezintă sunt experimentați. Dar cu toții avem de învățat continuu, iar această experiență este o oportunitate extraordinară atât pentru ei, cât și pentru noi. PitcH It Up reprezintă, mai degrabă, un schimb biunivoc pentru juriu și participanți, o inițiativă foarte bună a echipei Institutului de Excelență în Antreprenoriat” – Dan Călugăreanu (Early Game Venture).

Ediția cu numărul 3 Pitch It Up va avea loc pe data de 8 iunie, la sediul Commons Unirii, iar cei care doresc să participe se pot înscrie, indiferent de domeniul pe care îl reprezintă sau de stadiul lor de dezvoltare se pot înscrie aici.

"Ne bucurăm să vedem cum PITCH IT UP oferă o platformă unică de interacțiune între antreprenori și investitori, facilitând conexiuni valoroase și sprijinind dezvoltarea afacerilor inovatoare. Suntem impresionați de calitatea proiectelor prezentate și de pasiunea fondatorilor implicați. De aceea, vom continua sa pregătim antreprenorii și să le facilităm accesul la finațare", a declarat Matei Dumitrescu fondator al Institutului de Excelență în Antreprenoriat.

idEA este o organizație neguvernamentală care sprijină antreprenoriatul în România prin educație, mentorat și finanțare pentru startup-uri. Programele idEA includ Commons Accel, ADRVest Accel, Program Postuniversitar de Management și Antreprenoriat Muzical sau Cassini Hackathon