Un ceas elegant și de calitate ar trebui să fie un element esențial în garderoba fiecărui bărbat. Mai jos, am făcut o listă cu 5 ceasuri bărbătești ieftine, dar elegante, care aparțin unora dintre cele mai cunoscute branduri.

Ceas Casio Clasic

Ceasul bărbătesc Casio Clasic este un model versatil, cu un design clasic, cum sugerează și numele. Brățara de culoare argintie, din oțel inoxidabil se închide cu o cataramă tip fluture. Poți verifica ora și în medii întunecate, întrucât ceasul dispune de arătătoare cu inserții luminoscente. Cadranul este protejat de un geam din cristal mineral. Poartă ceasul Casio Clasic atunci când adopți un stil casual – clasic și ținutele tale vor fi remarcabile. Cumpără ceasul de aici.

Ceas Casio Clasic din piele

Dacă preferi accesoriile din piele din categoria ceasurilor bărbătești ieftine, poți opta pentru acest Casio Clasic în stil elegant. Cu un display analog și mecanism quartz, ceasul are o rezistență la apă de până 5 atm. Geamul este din cristal mineral, iar carcasa dintr-un oțel inoxidabil, parțial placat ionic, cu o curea din piele de culoare maro închis. Îl găsești aici.

Ceas Q&Q Clasic

Este unul dintre ceasurile bărbătești ieftine cu un design minimalist, dar elegant, care poate fi asortat la diverse ținute. Ceasul are un cadran de culoare albastră, ceea ce îi conferă eleganță. La fel, arătătoarele și markerii de oră au inserții luminescente. Ceasul a fost testat pentru rezistenţă la o presiune de 5 atm. Poate fi cumpărat de aici.

Ceas Fossil Grant Chronograph

Tot cu o curea din piele, neagră, și cifre romane pe ecran, ceasul bărbătesc Grant Chronograph este tot ce ai nevoie pentru un sezon cel mai bine îmbrăcat. Acest ceas Grant pune în mișcare un cronograf. Materialele și accentele acestui ceas bărbătesc îl fac suficient de elegant pentru ocazii oficiale, dar construit pentru a rezista utilizării zilnice. Cumperi ceasul de aici.

Ceas Fossil Machine

Ceasul are o curea din oțel inoxidabil, cu un cadran albastru. Arătătoarele au inserții luminescente, pentru a putea citi ora chiar și în condiții de lumină scăzută. Sticla de safir care acoperă ecranul îl protejează de zgârieturi. Găsești ceasul aici.