Competiția Granturile AMC pentru digitalizarea afacerilor a desemnat cele 7 proiecte câștigătoare ce vor beneficia de finanțări nerambursabile cu valori cuprinse între 3.000 și 8.000 de euro, oferite de UniCredit Bank și Asociația Brand Minds.

Proiectele au fost selectate dintre cele 143 de aplicații eligibile (și 177 de înscrieri primite în total în perioada 13 iulie – 14 august), în urma unui punctaj final format din votul publicului (20%) și evaluarea juriului (80%).

Competiția susține digitalizarea afacerilor și face parte din Academia Minților Creative (AMC), un program de educație financiară și antreprenorială susținut de UniCredit Bank.

Cele 7 proiecte câștigătoare în cadrul competiției sunt:

  1. Online Learning STEaM Box - by eematico - un grant în valoare de 8.000 de euro pentru dezvoltarea unei platforme online de învățare; Un articol amplu despre povestea eematico poți citi aici.
  2. Black Button Books - un grant în valoare de 5.000 de euro pentru digitalizarea portofoliului oferit de editură și îmbunătățirea platformei de e-commerce; Despre Black Button Books am scris pe larg în 2016, când editura a fost lansată.
  3. Librăria Sophia - un grant în valoare de 5.000 de euro pentru reconstruirea website-ului;
  4. e-ducație - un grant în valoare de 3.000 de euro pentru a echipa profesorii Centrului Victoria cu instrumente digitale de lucru;
  5. Seneca EcoLogos - Centru de Educație Ecologică - un grant în valoare de 3.000 de euro pentru dezvoltarea unui pachet de cursuri online de educație ecologică pentru beneficiarii lor;
  6. The Source Workshop - un grant în valoare de 3.000 de euro pentru dezvoltarea unei platforme de e-shop cu scopul de a face mai accesibilă arta contemporană românească;
  7. mom o’clock - un grant în valoare de 3.000 de euro pentru a transforma magazinul online existent într-o platformă de tip marketplace. Cu mom o'clock poți vedea un interviu în format scris și video aici.

Mail multe detalii despre proiectele câștigătoare și competiție se regăsesc pe acest link.