Academia inventeaza.ro, un un program educațional “before & after school” care are la bază deprinderea de noțiuni practice de Programare, Robotică, Electronică și Mecanică de către copii și adolescenți, oferă zece burse educaționale pentru elevii de nota 10 care doresc să învețe robotică și programare.

academia inventeaza.ro burse elevi educatie programare robotica

Bursele se adresează exclusiv elevilor care au media generală 10 (nu FB), adică din clasele V-XII, și au ca scop susținerea tinerilor care au încheiat anul școlar 2015-2016 cu nota 10 pe linie. Astfel, aceștia pot participa în mod gratuit la cursurile de robotică oferite de Academia inventează.ro pentru deprinderea de noțiuni practice de programare, robotică, electronică și mecanică.

Înscrierile se pot face on-line pe www.academia.inventeaza.ro. Confirmarea locului se face numai în baza încheierii contractului de studii. La semnarea contractului sunt necesare următoarele documente în copie xerox, în două exemplare: carnet de note vizat din care să reiasă situația școlară (10 pe linie) și/sau diploma de merit sau premiu (dacă este cazul).

Data limită de confirmare a locului este 13 februarie, iar cursurile vor avea loc numai în București în perioada 20 februarie – 25 iunie. Pentru că locurile sunt limitate (doar 10), ocuparea lor se va fac numai în ordinea semnării contractului de studiu.