Agro Innovation Lab e organizat de Baya și RWA, doi jucători importanți din agricultură și caută startup-uri tehnologice pe care să le accelereze. E a doua ediție, după prima cohortă din 2016, potrivit startus.cc. Cei care vor fi acceptați la accelerator vor primi mentorat, resurse și conexiuni din industria agricolă, dar și acces la echipament tehnic dacă au nevoie să testeze soluțiile lor. Programul din 2017 va avea șase echipe acceptate. Deadline-ul de aplicare este de 28 mai.

Printre domeniile pe care le caută cei de la AIL ar fi sisteme de drone si de robotică pentru agricultură, irigații, urban farming, smart farming, agricultură organică, producție de plante, alimentație sustenabilă sau big data.

Startup-urile care vor fi acceptate sunt invitate la un program de patru luni între septembrie 2017 și februarie 2018. Din cele 20 de săptămâni, doar șase vor fi petrecute în Germania și Austria, restul fiind la sediul companiilor, pentru a putea să-și dezvolte afacerea.

Anul trecut au aplicat 160 de startup-uri din 49 de țări. Aplicația poate fi completată aici și durează aproximativ 30 de minute să o scrii. La ediția de anul trecut, printre startup-urile acceptate au fost unele din Israel, Austria, Slovacia sau Italia.