Mașina nu trebuie să fie doar o tablă unde te urci și conduci din punctul X în punctul Y, ci o experiență plăcută și sigură. Pentru acest lucru, unele mașini au dotările necesare, dar nu toate. Așa că uneori e important să ai o cameră auto, în caz de accident, pentru a folosi acest lucru drept dovadă sau mai multe încărcătoare, pentru toți pasagerii automobilului.

Iată câteva sugestii de la noi.

Camera auto Mio MiVue 785 e utilă pentru a înregistra tot ce se întâmplă pe șosea, mai ales în caz de accident. Am ales un model cu ecran tactil de 2,7 inci, cu ecran Full HD, GPS și senzor de mișcare. Mio MiVue înregistrează în permanență la calitate Full HD și cu un unghi de vizualizare larg, de 140 de grade. Camera e destul de mică, se montează cu o ventuză pe parbriz și funcționează în permanență și se conectează la telefon. O poți cumpăra de aici și e chiar la reducere.

Încărcătorul Quick Charge de la Qualcomm are două funcții utile în mașină. În primul rând dublează numărul porturilor USB și încarcă rapid telefoanele care au această funcție. E util pentru cei care folosesc telefonul pe post de navigație, dar au și un pasager care vrea să stea pe internet. Încărcătorul de la A+ e destul de ieftin și mic, spre deosebire de altele care sunt destul de voluminoase. Îl cumperi de la acest link.

Credeai că ai nevoie de un espressor portabil? Dar de ce să nu-ți faci câteva mici plăceri. Handpresso Auto e un espressor mobil. Se conectează la priza mașinii și realizează un espresso bun la 16 bari în câteva minute. Să zicem că pleci cu mașina într-un road trip, vrei să bei o cafea adevărată, nu o zoaie de pe marginea drumului, așa că asta e o alegere bună. Îl cumperi de aici.

Suportul de telefon e esențial pentru orice șofer, atât în oraș, cât și în afara lui. Sunt multe disponibile pe piață, dar mie îmi plac cele care se montează în gura de aerisire, mai ales că acum nu mai folosești căldura. Nu le recomand iarna, pentru că se supraîncălzește telefonul, dar vara sunt excelente și stabile. Îți recomand acest suport Moshi Vent Mount, potrivit pentru cele mai mici și mai mari telefoane. Îl cumperi de aici.

Suportul de bicicletă e poate pentru cei pasionați care vor să se plimbe cu bicicleta pe la munte sau la mare, în timp ce-și lasă mașina în urmă. Pentru două biciclete, poți cumpăra un suport care se montează în partea din spate a mașinii. De asemenea, acesta se poate conecta la instalația electrică a automobilului pentru a nu deranja stopurile spate. Îl cumperi de aici.