Fie probabil ai deja un smartphone sau poate chiar de Black Friday ai achiziționat unul. Acestea nu sunt doar telefoane, ci unele ce pot fi folosite și pentru filmat, fotografiat, live streaming, navigare și altele.

eMAG Black Friday - accesorii pentru smartphone

De obicei, telefoane de top se descurcă bine la toate capitolele enumerate mai sus, dar pot fi și mai bune dacă le adaugi accesorii. Telefoane precum iPhone 13/14 sau Samsung S21/S22 Ultra au camere foarte performante ce pot realiza fotografii foarte bune, însă camera de selfie nu este la fel de bună ca cele de pe spate. Te poți filma cu camera principală din spate, dar nu te poți vedea cum arăți în cadru. O soluție foarte simplă ar putea fi lipirea unei mici oglinzi ca aceasta care să te ajute să vezi cum o să fii încadrat în imagine.

Rămânem la acest capitol și pentru următoarele două accesorii pe care ți le voi sugera. Dacă ai un cadru stabil și vrei să creezi conținut pentru YouTube sau Tik Tok atunci nu ai nevoie neapărat de o cameră foto/video, ci te poți utiliza de telefonul tău, însă ar fi necesară achiziția unui trepied ca acesta. Este mic, extensibil și are și un cold shoe pe lateral unde poți monta un microfon pentru un sunet mai bun. Astfel poți filma cu camera de pe spate sau poți folosi trepiedul ca un fel de selfie stick.

Dacă obișnuiești să călătorești mult și să fotografiezi și să filmezi și mai mult atunci poate ți-ar fi util un stabilizator de imagine pentru telefon. Destul telefoane au stabilizare optică pe senzorii principali de pe spate, însă extra stabilizare nu strică niciodată, mai ales atunci când ești în mișcare. În acest sens, ți-ar putea fi util un stabilizator de imagine ca acesta care să te ajute să obți imagini foarte fluide și stabile. De asemenea, stabilizatorul poate fi folosit cu o aplicație care are tot felul de moduri de filmare și de fotografiere distractive.

În multe privințe smartphone-urile au evoluat semnificativ în ultimii ani, chiar și la capitolul baterie, însă majoritatea smartphone-urilor nu au suficientă autonomie pe cât ai dori. De aceea ai nevoie de o baterie externă, mai ales atunci când ești plecat într-o deplasare de muncă sau o călătorie. Dacă ai un iPhone atunci îți recomandăm această baterie externă ce poate încărca wireless prin magsafe și are și un suport care să țină telefonul pe verticală.

Dacă nu vrei o baterie externă, dar vrei ca telefonul tău să se încarce repede (dacă suportă fast charging), atunci îți recomandăm acest charger care este suficient de puternic pentru ați încărca și telefon și laptop-ul în același timp. Este un accesoriu util mai ales pentru cei dintre voi care călătoresc mult și nu vor să care 3 încărcătoare diferite pentru gadgeturi.

Nu uita să verifici aici lista cu produsele reduse eMAG Black Friday.