Am făcut și noi o documentare rapidă în oferta de mobilier de birou de la emag.ro și mai jos îți arătăm ce ne-am lua noi de Black Friday 2022 ca să ne transformăm spațiul de acasă într-un birou cât mai primitor și care să se integreze și în designul casei.

Birouri de Black Friday de pe emag.ro

Dacă îți place să ai mai mult spațiu de lucru, și pentru monitor extra, și pentru lumânări parfumate sau pentru obiectele alea de pop-art, atunci merită să te uiți la biroul pentru computer in forma de L, VASAGLE. Acesta este birou de colț pentru studiu, birou la domiciliu, jocuri, economie de spatiu, care are asamblare ușoară și un design industrial. Acest birou poate și și împărțit dacă faceți un co-working de acasă cu partenerul/ prietenul. La prețul inițial al produsului, acum aveți și o reducere de Black Friday 2022.

Îl găsiți aici.

Pentru un buget mai mare și un spațiu mai mic pe orizontală, dar spațiu versatil pe verticală, puteți încerca un birou cu înălțime reglabilă de la QMOBILI MOTION. Vine în mai multe nuanțe, de la nuc, la maro, la negru și alb. Blatul de lucru este de 1380x750 mm, iar înălțimea poate fi reglată, biroul având și funcții de memorie și afișaj digital. Standind desk este noua revelație în termeni de sănătate la spațiul de muncă, soluția cu beneficii pentru coloană, dar și pentru productivitate. Biroul reglabil de pe emag.ro are și reducere de Black Friday.

Îl găsiți aici.

Pentru spații cu adevărat mici, acest birou e o alegere bună. Mai ales dacă aveți zile în care trebuie să munciți din bucătărie, apoi din balcon și apoi din dormitor, acesta fiind ușor de transportat. Birou din metal și pal, de dimensiuni 60 x 48 x 73 cm, de la Grunberg, are și 2 spații de depozitare și are roți, astfel că mutarea lui în spațiile de work remote de acasă devine mai ușoară. Biroul transportabil se găsește pe emag.ro cu reducere de Black Friday.

Îl găsiți aici.

Biroul din perete e varianta optimă pentru spațiile mici. Închis poate funcționa ca un sertar de depozitare și locul unde vă puneți o plantă mult iubită. Când îl deschideți, devine un adevărat birou. Biroul PRACTIC are și găuri speciale pentru cabluri, iar ca dimensiuni ocupă 72 x 16,8 x 44 cm. Biroul de perete cu tot cu discount de Black Friday e pe emag.ro.

Îl găsiți aici.

Scaune pentru biroul de acasă de Black Friday

Un fotoliu-scaun de la Vinsetto pare a fi alegerea potrivită pentru cei care petrec mult timp la birou și vor să stea comod. Desigur, e un scaun care necesită spațiu, pentru că, pe lângă faptul că e reglabil pe înălțime, i se înclină și spătarul între 90 ° si 155 °. Are căptușeală suplimentară pentru extra confort și are și suport pentru picioare. Ca funcționalități din manualul scaunul de birou, avem roți rotative la 360°, scaun și spătar căptușite cu spumă de cauciuc cu imitație de piele, rezistente și ușor de curățat și tetieră detașabilă. Fotoliul Vinsetto de pe emag.ro are și el reducere de Black Friday 2022.

Îl găsiți aici.

Pentru că viața la bloc nu vine mereu cu mult spațiu, am căutat și scaune care să nu ocupe mult loc, dar care să fie confortabile pentru toate orele de lucru pe care le băgați într-o zi. Așa am ajuns la scaunul de birou Kring Shape, un scaun foarte cool, din stofă, care vine în foarte multe variante de culori aprinse și vesele. Scaunele de la Kring au un design modern și minimalist, dar și dotări bune, unde șezutul și spătarul au parte de confort. Din cartea scaunul aflăm că suportul este făcut din elemente stratificate, și este rezistent și gros, iar buretele pentru sezut este de rezistență mare și de durată, cu rotițe mobile, silențioase, care se pot roti 360°. Scaunul poate fi cumpărat de pe emag.ro cu o reducere de Black Friday.

Îl găsiți aici.

Rollbox pentru biroul de acasă cu reduceri de Black Friday

Spații de depozitare în apropierea biroului, asta vă poate oferi rollboxul. Partea bună e că acum nu trebuie neapărat să le mai închideți, asta dacă nu aveți copii care mișună prin biroul vostru de acasă. Sau pisici. Pentru un rollbox cu aspect industrial, care se potrivește cu primul birou recomandat aici, am merge pe acesta de la Viagdo, care are și el reducere de Black Friday.

Îl găsiți aici.

Pentru o versiune colorată și cu toate lucrurile la vedere, am alege unul de la PAL, care merge pus și jos, lângă scaun, și sus, pe birou. Mai mult un organizator de birou, acest dulăpior e bun pentru spații mici pentru joburi care nu presupun multe acte. Produs pe care-l găsiți cu discount de Black Friday 2022 pe emag.ro

Îl găsiți aici.

Lampă de birou pentru biroul de acasă de pe emag.ro

O lampă de birou care are design simpatic, e și lampă de birou și lampă de veghe, e portabilă și are și suport de pixuri. SOLD! A, și am uitat să vă spunem că e reîncărcabilă, BPA-free și flexibilă.Și e genul ăla de lampă pe care o puteți lua după voi și în zilele în care mergeți la birou. De găsit o găsiți pe emag.ro și are și reducere de Black Friday.

O găsiți aici.

Dacă nu sunteți pregătiți să aveți o lampă ursuleț, puteți opta pentru o lampă de birou serioasă, o lampă LED de birou de la TaoTronics, care are control touch și 4 moduri lumină cu 5 niveluri de luminozitate. Lampa are și un port USB de unde vă puteți încărca un alt gadget, iar brațul lămpii se poate roti până la 140 ° sau baza se poate roti până la 180 ° pentru o iluminare mai directă. O lampă care are și ea reducere de Black Friday.

O găsiți aici.


Ultimii doi ani ne-au arătat că biroul de acasă e un spațiu în care trebuie să investim un pic ca să putem lucra creativ și cu spor. Nu mai merge să ne punem la masa de bucătărie sau pe canapea cu laptopul în brațe, ne-o spun toate durerile de spate, dar și lipsa productivității. De aceea, sperăm să vă inspire lista noastră de recomandări pentru un home office cât mai plăcut, produse dintre cele cu reduceri de Black Friday 2022. Spor la treabă dintr-un spațiu creativ!