Acer anunță disponibilitatea noilor procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX din seria 30 pe gama sa de desktopuri de gaming Predator Orion.

Noile procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 30, a doua generație RTX, prezintă noi nuclee RT, nuclee Tensor și multiprocesoare de streaming, oferind imagini uimitoare, cadre extrem de rapide și accelerare AI în jocuri și aplicații creative.

Alimentată de arhitectura NVIDIA Ampere, care oferă creșteri de până la 1,9 ori a performanței pe watt față de generația anterioară, seria RTX 30 asigură experiențe grafice la orice rezoluție, chiar și până la 8K. GeForce RTX 3090, 3080 și 3070 reprezintă cel mai mare salt tehnologic al procesoarelor grafice din istoria NVIDIA.

„Pe noile desktop-uri de gaming Predator Orion, procesoarele noastre GeForce RTX din seria 30 oferă performanțe de top pentru jucători”, a declarat Matt Wuebbling, vicepreședinte GeForce Global Marketing la NVIDIA. „Cele mai recente procesoare grafice alimentate de arhitectura NVIDIA Ampere oferă cea mai realistă grafică cu ray-tracing și funcții AI de ultimă generație, oferind jucătorilor experiențe de joc incredibile.”

Predator Orion 9000 este echipat cu până la cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3090 și până la un procesor Intel® Core i9-10980XE Extreme-Edition. Monstruosul desktop este echipat cu trei ventilatoare Predator FrostBlade cu iluminare ARGB, pentru a ține pasul cu restul componentelor performante.

Predator Orion 5000 este un desktop puternic, pentru jucătorii pasionați care doresc să se bucure de o grafică excelentă în jocurile lor preferate și care doresc să facă streaming. Carcasa cu iluminare RGB găzduiește până la cele mai recente procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX 3090 și un procesor overclockabil Intel Core i9-10900K din a 10-a generație. Componentele interne puternice sunt susținute de ventilatoare de admisie/evacuare amplasate strategic, un cooler cu răcire pe lichid și o sursă cu filtru de praf detașabil, placă de rețea Killer™ Ethernet E3100G 2,5 Gbps și un compartiment pentru SSD/HDD de 2,5” ușor de accesat.

Predator Orion 3000 este un desktop de gaming, ambalat într-un șasiu de 18 litri, ceea ce îl face suficient de mic pentru a se potrivi aproape oriunde. Sistemul are un procesor grafic până la NVIDIA GeForce RTX 3070 și un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație, susținut de o pereche de ventilatoare Predator FrostBlade personalizate, oferind utilizatorilor rate ridicate de refresh și temperaturi scăzute.

Predator X25 este un monitor de gaming IPS de 24,5 inci 1920x1080 și are o rată de refresh de 360 Hz. Această rată se traduce prin afișarea cadrelor în joc o dată la 2,8 milisecunde, oferind un avantaj semnificativ în shootere competitive unde precizia contează enorm. Cu cea mai recentă tehnologie NVIDIA G-SYNC, acest monitor de ultimă generație este dotat cu tot ce este necesar pentru a ține pasul cu cele mai noi procesoare grafice lansate de NVIDIA.

NVIDIA Reflex Latency Analyzer este un instrument revoluționar de măsurare a latenței sistemului, integrat pe noile monitoare de gaming Predator X25 360Hz cu NVIDIA G-SYNC care vor fi disponibile din această toamnă. Performanța PC-ului pentru jocuri competitive se referă la receptivitate - cât de repede se actualizează afișajul după click-uri sau mișcări ale mouse-ului. Reflex Latency Analyzer detectează click-urile provenite de la mouse și apoi măsoară timpul necesar pentru ca pixelii rezultați să se schimbe pe ecran. Acest tip de măsurare a fost practic imposibil de realizat de către jucători până acum, fiind nevoie de o investiție de peste 7.000 de dolari în camere și echipamente specializate de mare viteză. Reflex Latency Analyzer oferă o înțelegere mult mai completă și mai precisă a performanței mouse-ului, a computerului și a afișajului.