Parte a programului de laptopuri RTX Studio, notebook-urile din seria ConceptD Pro cu grafică NVIDIA Quadro RTX sunt printre primele care suportă ray-tracing în timp real și capabilități AI avansate.

De asemenea, a fost anunțat și un nou monitor ConceptD, CM2241W care completează linia Acer de monitoare validate PANTONE create pentru designeri.

ConceptD 9 Pro Creat pentru performanțe în echipă

ConceptD 9 Pro se află în topul seriei Pro fiind un notebook bun pentru creație, grație balamalelor Ezel Aero Hinge™ de tip CNC. Acest lucru permite rotirea, extinderea și înclinarea ecranului 4K (3840 x 2160) de 17,3 inci, pentru o colaborare convenabilă între membrii echipei. Ecranul este validat PANTONE și acoperă 100% din gama de culori Adobe RGB cu o precizie de culoare Delta E <1.

Notebook-urile ConceptD 9 Pro sunt echipate cu procesoare Intel Core până la i9 din a 9-a generație, pentru performanțe premium și grafică până la NVIDIA Quadro RTX 5000 orientată spre AI / deep learning, simulări de inginerie și mari studiouri de animație care necesită putere, flexibilitate și compatibilitate.

Un stylus EMR Wacom este inclus și se atașează magnetic la ConceptD 9 Pro. Acesta are 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune. Pe lângă schițare și desen, utilizatorii pot lua notițe sau evidenția zone cheie în timp ce dezvoltă concepte împreună.

Puteți vedea un video hands on direct de la Berlin în video-ul de mai jos.

ConceptD 7 Pro Putere și flexibilitate într-un design subțire și ușor

Echipat cu un ecran 4K de 15,6 inci, Acer ConceptD 7 Pro este proiectat pentru performanțe mobile puternice. Cu o grosime de doar 17,9 mm și o greutate de doar 2,1 kg, designul său elegant îl face perfect pentru utilizatorii care își doresc echilibru între putere și portabilitate.

Dispune de un procesor Intel Core până la i7 din a 9-a generație pentru sarcini de lucru cu consum intens, iar opțiunile grafice puternice NVIDIA Quadro RTX 5000 sunt ideale pentru dezvoltatorii de software, ingineri și studiouri profesionale de proiectare care necesită putere, flexibilitate și compatibilitate cu aplicațiile software profesionale certificate.

ConceptD 5 Pro Productivitate premium în mișcare

Parte din programul RTX Studio și disponibil cu opțiuni de ecran IPS de 15,6 și 17,3 inci, ambele cu o rezoluție 4K UHD, noua serie ConceptD 5 Pro este bună pentru proiectare CAD complexă, animație și simulări de orice fel.

Procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică până la NVIDIA Quadro RTX 3000 sunt de asemenea incluse pentru arhitecți, designeri 3D, producători de efecte speciale și mici studiouri de design.

Un șasiu metalic premium conferă durabilitate, iar afișajul validat PANTONE este construit pentru creatori, cu o gamă largă de culori care se potrivește cu 100% din spațiul de culoare Adobe RGB, pentru o replicare precisă a culorilor.

ConceptD 3 Pro – cel mai accesibil membru al gamei

Cel mai accesibil membru al seriei ConceptD Pro, ConceptD 3 Pro este destinat nativilor digitali precum fotografi, studenți la design industrial, designeri de interior și grafică, precum și experților în social media, precum streamerii YouTube.

Echipat cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație și grafică NVIDIA Quadro T1000, ConceptD 3 Pro permite utilizatorilor să își proceseze toate materialele cu o reproducere de culoare precisă.

ConceptD 5 și ConceptD 3 – Puternice și precise

Acer a lansat și versiuni actualizate ale ConceptD 5 și ConceptD 3. Cu procesoare Intel Core până la i7 din a 9-a generație, noul ConceptD 5 are opțiuni de ecran de 15 sau 17 inci și a fost actualizat cu plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2060. ConceptD 3 vine cu o placă grafica NVIDIA GeForce GTX 1650.

Noul monitor ConceptD - CM2241W

Acer își extinde și gama de monitoare validate PANTONE, create special pentru designeri, cu noul monitor ConceptD CM2241W

ConceptD CM2241W este echipat cu rame subțiri, oferă o precizie excelentă a culorilor și suportă 99% din gama de culori Adobe RGB, precum și vizualizare fluidă, cu o rată de refresh de până la 75 Hz.

Prețuri și disponibilitate

  • Noul ConceptD 5 va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând de la 1999 euro.
  • ConceptD 5 Pro va fi disponibil în EMEA din luna decembrie, la prețuri începând de la 2599 euro.
  • ConceptD 9 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 5499 euro.
  • ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 2599 euro.
  • ConceptD 3 Pro va fi disponibil în EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând de la 1499 euro.
  • ConceptD 3 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 1199 euro.