Liniile de notebook-uri includ acum cele mai noi procesoare Intel Core H din generația 10 și plăci video NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau RTX 2070 SUPER. Pentru o funcționare la parametri maximi și la temperaturi optime, Acer a echipat noile modele cu design termic îmbunătățit, cu noi tehnologii de răcire și conducte suplimentare de căldură.

Predator Helios 700

Predator Helios 700, dotat cu tastatura HyperDrift glisantă, a fost modernizat pentru a include fie un procesor Intel Core i9-10980HK generația 10 overclockabil, fie i7-10875H și grafică NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER sau RTX 2070 SUPER.

Capabilitățile de management termic ale dispozitivului au fost îmbunătățite semnificativ cu o nouă soluție termică numită Predator PowerGem, inclusă pe modelele cu procesor Intel Core i9.

PowerGem este un material special cu o conductivitate termică de 3,83 ori mai mare decât cuprul și care îmbunătățește eficiența emisiilor de căldură ale notebook-ului. Toate modelele includ trei conducte de căldură din cupru, tehnologie Acer CoolBoost, o cameră de vapori și două ventilatoare Acer AeroBlade 3D generația 4.

Actualizările suplimentare pentru performanțe sporite includ o memorie de 2933 Hz (max 64 GB), un port Thunderbolt 3 suplimentar (pentru un total de două) și cel mai recent Killer DoubleShot Pro (Wi-Fi 6 AX1650i wireless și E3100G Ethernet) pentru a asigura prioritatea aplicațiilor ce au nevoie de viteze suplimentare. SSD-urile rapide PCIe NVMe în RAID 0 mențin funcționarea excelentă, iar jocurile rulează pe ecranul IPS FHD de 17,3 inci cu 144 Hz și tehnologie NVIDIA G-SYNC echipat pe noul Helios 700.

Tastatura, care dispune de iluminare RGB per-key și anti-ghosting, a fost actualizată pentru a include comutatoare mecanice MagTek pentru tastele WASD și un set de noi taste de curse care oferă o precizie sporită. Proiectate pentru jocurile de curse, acestea prezintă o curbură de 1,5 mm permițând jucătorilor să execute mișcări mai fine și mai controlate în joc. Gamerii pot schimba tastele WASD standard de pe tastatură cu tastele MagForce incluse sau cu tastele de curse, alegând setul cel mai potrivit pentru jocul pe care îl joacă. Odată schimbate, jucătorii pot utiliza aplicația Predator Sense sau pot apăsa tasta rapidă P3 pentru a regla punctul de iluminare și acționare a tastelor.

Predator Helios 300

Disponibil acum cu cele mai noi procesoare Intel Core H din generația 10, procesor grafic overclockabil NVIDIA GeForce RTX 2070 cu design Max-Q și un display IPS FHD de 15,6 inci, 240Hz și overdrive de 3 ms. De asemenea, acesta acceptă până la 32 GB memorie DDR4 2933 MHz, două SSD-uri PCIe NVMe în configurația RAID 0 și un HDD de până la 2 TB, oferind viteza și stocarea necesară pentru jocuri și filme de top.

Îmbunătățind performanța generală și experiența de joc, DTS: X Ultra Audio oferă un sunet surround la 360 de grade pentru a experimenta conținutul media într-un peisaj sonor spatial realist. Cu căști, acesta oferă o experiență audio autentică, realistă și dispune de moduri de sunet special adaptate, care au fost optimizate pentru diferite genuri de joc (strategie, RPG sau FPS).

Tehnologia de răcire proiectată de Acer asigură funcționarea dispozitivului la temperaturi optime. Notebook-ul este dotat cu ventilatoare duale, inclusiv un nou ventilator AeroBlade 3D de nouă generație, care reduce zgomotul în timp ce crește fluxul de aer, și Acer CoolBoost care permite reglarea manuală a ventilatoarelor pentru a se asigura că zonele critice primesc răcire continuă.

Predator Triton 300

Laptopul de gaming Predator Triton 300 a fost actualizat pentru a include un procesor Intel Core H din generația 10, grafică NVIDIA până la GeForce RTX 2070 cu design Max-Q și o rată de refresh a afișajului de 240 Hz. Ecranul IPS FHD de 15,6 inci oferă, de asemenea, un timp de răspuns de 3 ms, luminozitate de 300 nits și acoperă 100% din spațiul color sRGB. În plus, acceptă până la trei SSD-uri M.2 (un PCIe, două combo), oferind un spațiu de stocare generos, plus rate de transfer rapide și viteza dorită de orice jucător.

La design-ul termic avansat al dispozitivului au fost adăugate trei conducte de căldură, care includ și un sistem de răcire cu dublu ventilator (cu ventilator metalic AeroBlade 3D din generația 4), tehnologie CoolBoost și ventilații de admisie și evacuare amplasate strategic. Toate aceste performanțe sunt adăpostite într-un șasiu metalic subțire și ușor, care are o grosime de doar 19,9 mm și o greutate de 2,1 kg, pentru mobilitate sporită.

Nitro 7

Modelul Acer Nitro 7 actualizat reprezintă o opțiune excelentă pentru jucătorii care își doresc portabilitate. Șasiul său metalic elegant are o grosime de doar 19,9 mm și o greutate de 2,5 kg, oferind totuși un procesor Intel Core H din a 10-a generație și grafică până la GeForce RTX 2060. Cu până la trei sloturi pentru SSD-uri M.2 de mare viteză, până la 1 TB în configurație RAID 0, până la 32 GB memorie 2933 DDR4, Killer Ethernet E2600 și Intel Wi-Fi 6.

Designul termic al noului Nitro 7 include ventilatoare duale, un design cu 4 fante de aerisire dedicate și tehnologia Acer CoolBoost care poate fi activată în NitroSense pentru a crește viteza ventilatorului cu 10% și răcirea CPU/GPU cu 9% în comparație cu modul auto. Pe lângă performanțe, dispozitivul oferă un ecran non-glare IPS FHD de 15,6 inci cu o rată de refresh de 144 Hz și un timp de răspuns de 3 ms, permite vizualizări clare și jocuri fără întreruperi.

Prețuri & Disponibilitate

Notebook-ul de gaming Predator Helios 700 va fi disponibil în EMEA din Septembrie, la prețuri începând de la 2,699 euro.

Notebook-ul de gaming Predator Helios 300 va fi disponibil în EMEA din Iulie, la prețuri începând de la 1,299 euro.

Notebook-ul de gaming Predator Triton 300 va fi disponibil în EMEA din Iulie, la prețuri începând de la 1,399 euro.

Notebook-ul de gaming Nitro 7 va fi disponibil în EMEA din Iulie, la prețuri începând de la 1,299 euro.