Pentru a se asigura că toate componentele vitale sunt menținute reci pe parcursul sesiunilor de joc, soluțiile termice avansate ale laptopului combină două ventilatoare 3D AeroBlade 3D din a 5-a generație, optimizare Vortex Flow și soluție termică cu metal lichid pe CPU, toate acestea fiind adăpostite într-un șasiu metalic cu design subțire.

Performanță și răcire

Cu o grosime de doar 19,9 mm, Predator Triton 16 prezintă o carcasă metalică completată de un finisaj argintiu, oferind gamerilor portabilitatea necesară pentru joaca în deplasare. Noul laptop de gaming subțire dispune de procesoare Intel Core i9 de până la a 13-a generație, susținute de o nouă arhitectură de nuclee hibride cu o frecvență turbo maximă de 5,4 GHz. Procesorul lucrează cu GPU-ul NVIDIA GeForce RTX 4070, împreună cu NVIDIA DLSS 3 și pachetul său de caracteristici ale tehnologiei Max-Q pentru optimizarea ray-tracing și a performanțelor generale.

Jucătorii au parte de un boost de performanță deoarece laptopul poate fi configurat cu până la 32 GB de memorie DDR5 5200 MHz și până la 2 TB PCIe M.2 SSD în configurație RAID 0.

Predator Triton 16, care include o lună de Xbox Game Pass Ultimate, are un ecran IPS WQXGA 2560 x 1600 de 16 inchi (16:10), cu o luminozitate de vârf de 500 nits și o rată de refresh de 240 Hz. Oferă, de asemenea, o gamă de culori DCI-P3 100% și suport pentru NVIDIA Advanced Optimus și NVIDIA G-SYNC pentru a oferi imagini fluide și vibrante.

Laptopul folosește capacități termice de ultimă generație, evidențiate de un sistem cu două ventilatoare metalice 3D AeroBlade de generația a 5-a, iar Predator Triton 16 dispune și de tehnologia Acer Vortex Flow, care constă în conducte de căldură dedicate și orificii de evacuare pentru a menține optima răcirea componentelor interne, în timp ce soluția termică din metal lichid de pe CPU susține o mai bună emisie de căldură pentru a menține laptopul la performanțe maxime.

Conectivitate

Tasta PredatorSense permite personalizarea perfectă a iluminării RGB pentru fiecare tastă, a interfeței utilizatorului, a sistemelor de control al gestionării performanței și multe altele în aplicația utilitară PredatorSense dedicată. Rulând pe Windows 11, Predator Triton 16 vine cu Intel Killer DoubleShot Pro (E2600+Wi-Fi 6E 1675i), alături de un număr generos de porturi funcționale, inclusiv două porturi USB 3.2 Gen 2, HDMI 2.1, un port USB Type-C cu Thunderbolt 4 și un cititor de carduri Micro SD.

Totodată, cititorul său de amprentă digitală cu suport pentru Windows Hello oferă un plus de protecție.

Prețuri și disponibilitate

Predator Triton 16 (PT16-51) va fi disponibil în EMEA din luna septembrie, la prețuri începând cu 2.299 EUR.