Mai puțin de 1 kg greutate

Șasiul său de 14,95 mm este confecționat din magneziu-litiu și magneziu-aluminiu de înaltă calitate, ceea ce îi permite să împacheteze procesoarele Intel Core de ultimă generație cu grafică puternică integrată, bazată pe noua arhitectură Intel Xe sau, opțional, NVIDIA GeForce MX350, și o greutate de sub 1 kg.

Această putere face posibilă rularea simultană a mai multor aplicații, iar spațiul de stocare de 1TB pe SSD PCle de mare viteză și până la 16 GB LPDDRAX asigură încărcarea rapidă.

Swift 5 are un design elegant, care vine în două variante de culoare: mist green sau safari gold, ambele cu accente aurii. Șasiul metalic al notebook-ului este definit de unghiuri ascuțite și de un profil minimalist. Modelul din acest an include o balama special concepută, care ridică ușor dispozitivul în timp ce ecranul este deschis, permițând o experiență de scriere mai ergonomică, o performanță termică mai bună și scoate în evidență ecranul.

Laptop cu ecran antimicrobian

Deschiderea notebook-ului dezvăluie un trackpad generos și un ecran tactil IPS FHD de 14 inci, ambele suportând gesturi multi-finger pentru a oferi o experiență incredibil de intuitivă. Ecranul are o luminozitate de 300 de nits, acoperă 72% din gama NTSC și este înconjurat de rame ultra-înguste pe toate cele patru laturi, permițând un raport ecran-carcasă de 90%.

Ecranul tactil al Swift 5 este acoperit cu un strat de sticlă Corning Gorilla antimicrobian care a fost special conceput pentru a reduce mirosurile și formarea microorganismelor care provoacă pete pe ecranul tactil. În plus, utilizatorii au opțiunea de a include o acoperire antimicrobiană și pe touchpad, tastatură și toate capacele dispozitivului.

Swift 5 dispune de o baterie mare, de 56 Wh, care durează întreaga zi, potrivit Acer, și care poate fi încărcată rapid, oferind 4 ore de utilizare după o încărcare de doar 30 de minute.

Pentru confort și securitate, Swift 5 este echipat cu un cititor de amprentă pentru Windows Hello. De asemenea, acceptă Wake on Voice, permițând utilizatorilor să activeze și să interogheze Windows 10 chiar și atunci când ecranul este oprit.

Prețuri & Disponibilitate

Noul Acer Swift 5 va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 1.099 euro.