Dispozitivul a fost dezvoltat de către divizia premium GilletteLabs și este o inovație pentru segmentul de îngrijire pentru bărbați, atât prin tehnologia de încălzire care pregătește pielea pentru bărbierit, dar și prin modalitatea în care a fost dezvoltat și prezentat global. Gillette Heated Razor este disponibil exclusiv pe emag.ro, iar până pe 30 septembrie beneficiază de un preț special, cu discount de 20%.

Gillette Heated Razor este un dispozitiv de înaltă tehnologie, care beneficiază de bandă încălzită, sistem inteligent de reglare a căldurii și tehnologie FlexDisc. De asemenea, este primul aparat dezvoltat de către divizia premium GilletteLabs, care se adresează unui public larg, interesat de tehnologie, ce înțelege beneficiile pe care noutatea le poate avea asupra calității experiențelor de zi cu zi și investește în produsele avangardiste și în inovație.

Noul Heated Razor de la GilletteLabs oferă căldură instantanee prin simpla apăsare a unui buton și oferă un bărbierit cu mult mai confortabil. De asemenea, Heated Razor este echipat cu:

  • Rezerve GilletteLabs: Au fost create special pentru aparatul de ras încălzit pentru a permite contactul constant între bara de încălzire și piele, cu același confort continuu în fiecare moment al bărbieritului
  • Banda încălzită: Oferă căldură și senzația unui prosop fierbinte la simpla apăsare a unui buton. Tehnologie cu bară de încălzire instantanee, continuă și reglabilă.
  • Sistem inteligent de control al căldurii: Cu o simplă apăsare de buton, poți alege cu ușurință între două niveluri de căldură (43°C sau 50°C) pentru a obține confortul optim, pe baza preferințelor tale. La următoarea folosire, aparatul se va încălzi la intensitatea folosită ultima dată.
  • Cuplare magnetică și încărcare wireless: Aparatul de ras a fost special creat pentru a sta în poziție verticală pe stația de încărcare wireless.
  • 100% rezistent la apă: Creat special pentru a fi 100% rezistent la apă.
  • Tehnologia FlexDisc: asigură contactul maxim între piele și bara de încălzire la fiecare mișcare.

La momentul lansării globale, în 2018, Gillette Heated Razor a fost disponibil în ediție limitată, exclusiv pe Indiegogo, site-ul de crowdfunding unde a și fost prezentat prototipul produsului. După ce întregul stoc s-a vândut în mai puțin de o săptămână, aparatul Gillette Heated Razor a fost prezentat la Consumer Electronics Show 2019, unde a câștigat premiul pentru „Engadget’s People’s Choice”, ulterior devenind disponibil pentru publicul larg.

Gillette Heated Razor este acum disponibil în România și poate fi comandat exclusiv de pe magazinul online eMAG.