SE770G nu este un SSD extern tipic. Cu un panou spațios iluminat RGB, acesta va lumina totul în jur cu un efect geometric foarte atractiv. Până acum SSD-urile externe au fost ținute cumva în umbră, în timp ce alte periferice și dispozitive decorate RGB au fost mai degrabă vedete pe birourile utilizatorilor. Cu SE700G, este momentul ca și SSD-urile externe să iasă în evidență.

Rapid și fiabil

Cu conectivitate USB 3.2 Gen 2, SE770G oferă viteze de citire/scriere de până la 1.000/800 MB/s, de până la 12,5 ori mai rapide decât cele oferite de harddisk-urile externe tradiționale. Acest lucru înseamnă că noul dispozitiv poate transfera un fișier video 4K de 10 GB în doar 20 de secunde. SE770G are, de asemenea, conectivitate USB Type-C, oferind conectare facilă datorită conectorului simetric. Dincolo de productivitatea generală, și gamerii vor aprecia modelul SE770G. Pe lângă iluminarea RGB elegantă, acesta poate fi conectat cu console de jocuri pentru stocare extinsă și timpi de încărcare a jocurilor mai rapizi.

Compatibilitate cu toate sistemele de operare importante

Android, macOS sau Windows, SE770G le acceptă pe toate. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzică și orice altceva în orice moment și le pot partaja cu ușurință pe mai multe dispozitive.

În plus, ADATA SE770G este susținut de o garanție de 3 ani, dar încă nu avem detalii despre preț și disponibilitate pe piața locală.