Suportă XMP 2.0 pentru overclockare ușoară și oferă o stabilitate excelentă, ceea ce le face ideale pentru cei care au nevoie de performanță. Modulele sunt disponibile în variantele U-DIMM și SO-DIMM pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor de desktop și notebook.

Rapiditate, High-Capacity și calitate ridicată

Modulele XPG Hunter sunt fabricate cu cipuri de înaltă calitate, selectate printr-un proces strict de filtrare. Sunt echipate cu cele mai bune PCB-uri și au trecut teste stricte de fiabilitate și compatibilitate pentru a asigura longevitatea și durabilitatea vitale pentru overclocking, jocuri și benchmarking extrem. Modulele oferă performanțe de mare viteză de până la 3200MHz și sunt livrate cu capacități de 4 GB, 8 GB, 16 GB sau 32 GB pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor și bugetelor diverse.

Overclocking accesibil cu XMP 2.0

XPG Hunter beneficiază de compatibilitate completă XMP 2.0 pentru a face overclocking fără efort atunci când sunt instalate pe PC-uri care acceptă și XMP 2.0. Suportul XMP 2.0 înseamnă că utilizatorii au mai multe modalități de a accesa memoria overclocking, inclusiv direct din sistemul de operare, mai degrabă decât prin setări complexe ale BIOS.

Disponibilitatea exactă a acestor produse poate varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat retailer ADATA sau să vizitați www.xpg.com.