ADATA Falcon – viteze de scriere de până la 1.500 de MB/s

SSD-ul ADATA Falcon este creat pentru a ajuta creatorii de conținut să își sporească puterea creativă. Folosind interfața PCIe Gen3x4 și echipat cu memorie 3D NAND Flash, Falcon oferă viteze de citire/scriere de până la 31000/1500 MB/s pentru productivitate și creativitate neîntrerupte.

Cu 3D NAND Flash, Falcon asigură o eficiență și o fiabilitate crescută în comparație cu SSD-urile 2D NAND. Are o capacitate variată, de la 256GB la 2TB, și oferă tehnologii de protecție și corecție a datelor ce ajută la extinderea duratei de viață a SSD-ului.

În plus, Falcon dispune de SLC caching inteligent, buffer de memorie și citire/scriere random de 180/180K IOPS pentru a oferi creatorilor performanța atât de necesară în procesele de creație. Falcon este dotat și cu un radiator termic din aliaj de aluminiu pentru disiparea căldurii.

ADATA Swordfish – Productivitate în sarcini intense

Ca și în cazul Falcon, noul SSD ADATA Swordfish este echipat cu memorie 3D NAND Flash și utilizează interfața PCIe Gen3x4. Swordfish oferă viteze de citire/scriere susținute de până la 1800/1200MB/s pentru productivitate crescută, precum și SLC caching, buffer de memorie și citire/scriere aleatorie 4K de 180/180K IOPS. SSD-ul este disponibil cu capacități cuprinse între 250GB și 2TB.

Pentru operațiuni stabile, Swordfish este echipat cu un radiator elegant din aliaj de aluminiu care nu numai că arată cool, dar rămâne rece chiar și în timpul celor mai intense sarcini.

Fiecare dispozitiv Falcon și Swordfish achiziționat se califică pentru descărcarea gratuită a ADATA SSD Toolbox și Migration Utility. SSD Toolbox permite utilizatorilor să monitorizeze și să gestioneze starea unității, nivelul de uzură și informațiile legate de durata de viață.

Migration Utility este util în special pentru utilizatorii care fac trecerea de la HDD la SSD, deoarece este proiectat pentru a oferi un backup rapid și ușor de realizat inclusive pentru sistemul de operare.

Disponibilitatea exactă a noilor SSD-uri ADATA Falcon și Swordfish poate varia în funcție de regione, urmând să ajungă în curând în România.