Ca să nu mai suferi că vara e prea cald, iar iarna e prea frig, ia-ți un aparat de aer condiționat care să mențină în casă temperatura ideală. Găsești mai jos câteva oferte la aparate pentru apartamente mari și mici.

Aparat de aer condiționat Star-Light

Star-Light îți aduce vara această răcoarea în casă, direct de pe smartphone. Funcția 3D Inverter ajută la distribuirea cât mai egală a aerului în încăpere, prin sistemul său de balansare verticală și orizontală. Funcția Turbo poate „grăbi” viteza de distribuire a aerului rece sau cald, astfel încât încăperea se va răci sau încălzi mult mai rapid decât în mod normal. Funcția Timer îi permite aparatului să pornească și să oprească în orice moment în intervalul de 24 de ore. Funcția de dezumidificare ajută la menținerea umidității aerului în parametri normali. Aparatul de aer condiționat este redus cu 32% și poate fi cumpărat de aici.

Aparat de aer condiționat Daewoo

Pe lângă funcția de răcire, aerul condiționat Daewoo oferă și funcția de încălzire. Are clasă de eficientă energetică răcire A++. Aparatul este silențios. Prin apăsarea butonului "Turbo", aparatul de aer condiționat va răci aerul din încăpere până la maximum 16°C sau îl va încălzi până la maximum 31°C. Este potrivit pentru apartamente mari și mici, întrucât poate furniza un volum mare de aer care poate să ajungă la o distanță de până la 18m. Prin utilizarea funcției Dry, aparatul de aer condiționat Daewoo reduce umiditatea aerului. Comandă aparatul de aer condiționat de aici.

Aparat de aer condiționat Heinner

Datorită funcției Follow Me, aparatul de aer condiționat urmărește temperatura ambientală din jurul telecomenzii. Prin activarea funcției SILENT, se reduce zgomotul ventilatorului unității interioare, iar funcția Mute Operation oprește orice sunet. Aparatul dispune de funcția Turbo, de răcire/ încălzire rapidă a încăperii, Timer pentru a seta pornirea/ oprirea aparatului oricând într-un interval de 24h, precum și Sleep Mode, care reduce intensitatea funcționarii în timp ce tu dormi. Având o reducere de 40%, aparatul poate fi comandat de aici.

Aparat de aer condiționat Heinner Obsidian

Dispozitivul are un panel fotosenzitiv ce reglează automat afișajul și sunetul display-ului. Astfel, atunci când se stinge lumina în cameră, acesta se întunecă încet și este oprit orice sunet. Revine la normal atunci când se luminează din nou camera. Dispune de wi-fi pentru a porni aparatul de oriunde ai fi. Ionizatorul eliberează ioni negativi și pozitivi la interior, prin care se realizează curățarea a aerului și diminuarea mirosurilor neplăcute. Aparatul este acum la promoție și se găsește aici.

Aparat de aer condiționat Whirlpool

Funcția 4D airflow inlet a aparatului asigură o răcire rapidă, un schimb eficient de căldură, din care rezultă o eficiență energetică ridicată. AC selectează automat un mod adecvat de operare (răcire, ventilator, uscat), în funcție de temperatura din interiorul camerei. Caracteristica Sense Sleep permite aparatului să țină pasul automat cu schimbările în metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru înseamnă că temperatura setată crește cu 1° C la fiecare o ora, până la 2° C la fiecare două ore, asigurându-se că utilizatorul nu simte prea frig pe timp de noapte. Aparatul de aer condiționat poate fi achiziționat de aici.

Sursă foto: Twitter