Poate te-ai întrebat dacă să-ți faci sau nu cont de Netflix. Poate merită, poate nu merită. Cert e că e destul de greu să afli toată biblioteca de filme disponibile la noi în țară, fără să ai cont. Însă noi am găsit un site, simplu și ușor de utilizat, care îți arată toate filmele pe care le poți vedea aici cu tot cu note pe IMDb și toate cele.

poza1

sirb.net/flix se află în stadiul beta în momentul de față, însă e complet funcțional și pus la punct cu toate datele relevante. E simplu, curat, fără să fie încărcat cu diverse feature-uri nefolositoare. Ai trei butoane albastre mari și mai ales late, de unde poți afla ce filme ai cu subtitrare în română, ce filme au fost adăugate în ultimele 30 de zile, și totalitatea filmelor disponibile în spațiul autohton. E util pentru cei care vor să se bucure de serviciul de streaming online, dar nu vor să se complice cu VPN-uri sau subtitrări în engleză.

poza2

Minisite-ul e realizat de Ovidiu Sîrb, blogger român, și preia datele din API-ul unogs.com, site similar însă ceva mai complex.

Netflix nu e gratuit. Prima lună este fără bani, dar după aceea plătești între 8 și 12 euro, în funcție de ce abonament dorești, pe câte dispozitive vrei să urmărești. Netflix se găsește și pe telefon, laptop, consolă de jocuri sau smart TV.