Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank și organizat de start-up.ro va avea loc pe 1-2 iulie 2023 în București. 25 de locuri gratuite sunt disponibile în cadrul evenimentului, iar înscrierile sunt deschise în perioada 12 - 26 iunie.

Antreprenorii vor învăța despre surse de finanțare, strategii de comunicare și marketing, modalități de promovare și de creștere în ecommerce, etc. De asemenea, participanții își vor prezenta afacerea și vor trece prin sesiuni de workshop alături de specialiști în antreprenoriat, astfel încât să-și consolideze planul de business.

Workshop - Cum să te promovezi prin comunicare și PR

Ce este PR-ul și cum te poate ajuta pentru business-ul tău. Cum construiești o strategie de comunicare, cum te pregătești pentru un interviu cu jurnaliștii, cum înveți să vorbești la evenimente de lansare, și la ce te ajută comunicatele de presă și o relație bună cu media. Acestea sunt câteva dintre subiectele pe care le vom acoperi la una dintre sesiunile de lucru din cadrul Factory Bootcamp.

Vei afla de la o specialistă în domeniu cum te poți promova și comunica afacerea ta ca să-ți găsești loc în rândurile publicațiilor, astfel încât mesjaul tău să ajungă la publicul dorit.

Detalii despre speaker

Workshop-ul de PR și comunicare va fi ținut de Oana Groza - fondatoare Wfounder, PR for Tech Companies.

Oana lucrează în PR de peste 9 ani, pentru companii mici și mari din diferite industrii, precum: tech, coworking, aviație, ospitalitate sau evenimente. De 3 ani, lucrează cu startup-uri din tehnologie, pe care le ajută să își atingă obiectivele de business prin PR la nivel local și internațional.

Aria ei de experiență include gestionarea relațiilor cu presa și cu investitorii în România și în străinătate, personal branding, organizare de evenimente, creare de conținut.

Înscrie-te aici ca să afli cum îți promovezi și comunici afacerea mai bine.

Ce vei mai învăța la Factory Bootcamp?

 • Cum să găsești finanțare pentru afacerea ta
 • Cum să transformi afacerea într-un brand
 • Strategii de marketing aplicabile pentru afacere
 • Creștere prin ecommerce
 • Cum să te promovezi și să comunici
 • Cum să vinzi mai bine
 • Cum să-ți găsești publicul

Ce vei face la Factory Bootcamp

 • Vei prezenta afacerea ta
 • Pe lângă sesiunile teoretice, vei lucra în echipă și individual cu mentorii pentru a găsi punctele vulnerabile ale afacerii, dar și avantajele competitive
 • Sesiuni de lucru în grupuri mici alături de reprezentanți factory by Raiffeisen Bank, mentori și echipa start-up.ro
 • Networking cu alți antreprenori

În baza formularului de înscriere vor fi selectați 25 de antreprenori. Aceștia vor avea la dispoziție două zile pentru a confirma participarea.

Pentru a participa la o adevărată școală de vară de antreprenoriat, completează formularul de aici.