Dar dacă nu activezi în domeniul marketingului sau al producţiei publicitare, un astfel de serviciu trebuie externalizat. Un furnizor de servicii turistice sau un cabinet stomatologic nu au nici timpul nici know-how-ul necesar pentru promovarea afacerii. Iar utilizarea personalului in-house pentru asta, înseamnă ore pierdute pe altceva decât specializarea lor şi rezultate sub optime.

De aceea zeet.ro este aici pentru tine! Suntem o companie de marketing publicitar care va găsi soluţia potrivită pentru nevoile tale. Îţi oferim un serviciu complet, unic în România, care acoperă cele trei etape ale promovării: design, tipărire şi distribuţie. Şi o facem în toată ţara.

Cu o capacitate de distribuire săptămânală de peste 4,7 milioane de pliante în urban şi rural, www.zeet.ro cuprinde distribuţia de pliante, fluturaşi publicitari sau cataloage la cutiile poştale de pretutindeni.

Vrei să ştii ce zone acoperă zeet.ro? Foloseşte simulatorul zonelor acoperite și verifică-ţi locaţia. Tot aici poţi afla impactul pe care materialele promoţionale l-ar avea asupra clienţilor. Apoi estimează prețul tipăririi materialelor tale, pentru o imagine clară.

„De asemenea, avem specialiştii necesari să conceapă grafică pentru tipărituri şi aparatură tehnică pentru imprimarea lor. Ne spui ideea ta, iar noi îţi oferim opţiuni care se mulează pe nevoile tale. Vom decide împreună tipul de hârtie folosit, dimensiunea materialului publicitar şi tirajul acestuia. Fiecare detaliu va fi luat în considerare pentru că afacerea ta să beneficieze la maximum de o campanie de promovare profesionistă”.

Pliantele şi flyerele echipei zeet.ro oferă informaţii în format succint care îndrumă publicul larg către tine. Formatul lor este unul atractiv, cu cuvinte bine alese şi design modern ce atrag privirea şi livrează mesajul. Ideal pentru a transmite informaţii succinte cum ar fi o campanie de recrutare, un call-to-action sau un program de eveniment.

Iar broşurile, revistele şi cataloagele zeet.ro detaliază natura serviciilor tale. Vei găsi aici imagini de calitate, testimoniale, detalii tehnice şi descrieri ample pentru fiecare domeniu de activitate pe care îl prestezi. Clientul tău va avea informaţii suficiente pentru a face o alegere informată.