Cu ocazia Black Friday 2021 eMAG a publicat și un ghid de cumpărături sub forma unui landing page ca un joc, în care ești invitat să-ți testezi nivelul de pregătire pentru Black Friday, de la începător până la legedandar.

Astfel, poți să setezi mai simplu toate lucrurile necesare pentru cumpărături rapide, dar responsabile de Black Friday 2021.

Pentru o experiență și mai bună de shopping de Black Friday 2021, eMAG a investit 4,5 milioane de euro în tehnologie, iar clienții pot beneficia de reduceri totale de 330 milioane de lei la peste 4,5 milioane de produse, oferite de eMAG și de sellerii din Marketplace.

Black Friday 2021 va avea loc la eMAG pe data de 12 noiembrie. Anul acesta, clienții vor avea parte, mai mult decât oricând, de categorii noi de produse în ofertă și de livrare flexibilă, la orice oră din zi și din noapte, în rețeaua easybox, care s-a dezvoltat accelerat în ultimii doi ani, de la 200 de unități în octombrie 2019 la 2.000 în octombrie 2021.

Mai multe informații despre campania eMAG Black Friday din acest an puteți afla aici.

eMAG Black Friday 2021 – ghidul de cumpărături

Salvează un punct de livrare favorit

Primul pas pe care-l ai de făcut pentru a te bucura de cumpărături de succes de Black Friday 2021 la eMAG e să ai un punct de livrare salvat.

Acesta poate fi un easybox din apropiere de la care preferi să-ți ridici produsele lăsate de curieri. Sau introdu în contul tău adresa de acasă dacă dorești să-ți fie adus coletul de către curier. Produsele vor ajunge mai rapid la easybox decât prin curier, fără îndoială, primele urmând a fi transmise chiar în ziua de Black Friday 2021 la eMAG.

Salvează cardul bancar în aplicație sau în site

Un alt punct important din ghidul eMAG de Black Friday te îndeamnă să-ți salvezi cardul în contul tău eMAG ca să te bucuri de cumpărături mai rapide de Black Friday 2021.

Ca de obicei, multe produse vor avea un stoc limitat, așadar, ca să nu pierzi oferte care te intereseză, trebuie să-ți salvezi cardul bancar.

În campania de Black Friday 2021 reprezentanții eMAG se așteaptă ca plățile cu cardul să reprezinte 60% totalul comenzilor, în creștere față de anul trecut.

Dacă îți salvezi cardul poți să faci comanda direct din aplicație sau în site fără să mai pierzi timpul căutându-l prin casă mâine dimineață când începe eMAG Black Friday.

Instalează aplicația mobilă eMAG

Ghidul eMAG pentru cumpărături de Black Friday mai recomandă instalalrea aplicației mobile eMAG, în anii trecuți campania fiind activă, cu câteva minute mai devreme, utilizatorilor aplicației, și mai apoi pe site.

Primești o notificare când începe Black Friday. Ai deja aplicația? Fă un update cu cea mai recentă versiune”.

Poți instala aplicația de aici pentru smartphone-urile cu Android sau de aici dacă ai iPhone.

Abonează-te la newsletter-ul eMAG

În ultimele zile eMAG a trimis prin newsletter mai multe oferte care vor fi disponibile de Black Friday 2021.

Așadar, dacă vrei să fii la curent cu ofertele eMAG pentru Black Friday 2021, este mai sigur să te abonezi la newsletter. Dacă-ți place un produs poți să îl salvezi în favorite și când site-ul se va deschide, poți să le comanzi direct de acolo. Asta înseamnă că nu vei pierde mult timp, în plus îți vei putea face un calcul rapid pentru reduceri și să nu cheltuiești prea mulți bani.

eMAG Genius - abonament cu livrări gratuite

În ghidul de Black Friday 2021 de la eMAG, magazinul online recomandă și eMAG Genius, care este un abonament premium prin care ai livrări gratuite. Costă 99 de lei/an și îl poți încerca în mod gratuit vreme de 3 luni.

Detalii despre produsele aflate la reducere în catalogul eMAG de Black Friday 2021 aflați și de aici.

Noi produse care vor fi la reducere puse la dispoziția start-up.ro:

Iată 15 produse anunțate de eMAG care vor fi la reducere de Black Friday 2021

Anul acesta oferta este mai bogată cu 500.000 de produse decât în 2020 și include categorii precum electrocasnice mici și mari, produse de uz personal, televizoare, laptopuri, telefoane, până la articole pentru casă, parfumuri, haine și jucării sau articole de bricolaj. Mai mult, cei care au în plan să cumpere o locuință, vor beneficia de un preț foarte bun pentru o casă.

  • Casă tip Cuib 1, ansamblul Liziera de Lac, 3 camere, decomandată, P+E, o baie, 81,5m2 utili, cu amprenta la sol de 64 m2 și teren cu suprafața utilă de 86 m2, amplasată în Frumușani, județul Călărași, finalizare pana la 30 septembrie 2022, preț 69.999 euro, avans 35.000 de lei

Produse anunțate pentru eMAG Black Friday 2021

Ca în fiecare an, Black Friday a fost planificat cu atenție și eMAG a achiziționat stocurile de marfă din timp. În acest sens au ajutat și investițiile realizate în ultimii ani în extinderea depozitelor care acum se întind pe o suprafață de 250.000 de metri pătrați, de patru ori mai mare față de cea a Casei Poporului.

Pentru a livra toate comenzile până pe data de 26 noiembrie 2021, eMAG a suplimentat numărul de angajați cu 600 de oameni la depozite și în zona de customer care.