Un mic detaliu poate fi cel mai bun instrument de apreciere a loialității, deoarece va oferă posibilitatea de a le arăta că le cunoașteți gusturile și nevoile și că vă pasă de bunăstarea lor. Din toate aceste motive, cadourile corporate sunt mult mai mult decât o simplă procedură dar, în plus, de multe ori pot deveni o adevărată bătaie de cap

Pentru a vă ajută să găsiți cadoul perfect, astăzi vă propunem câteva idei. Desigur, așa cum ați face în propria afacere, regula de bază pentru a „reuși” cu această ocazie este să încercați să surprindeți, să mergeți puțin mai departe decât alții. Să vedem ce fel de cadouri de apreciere puteți face angajaților care va aduc în top an de an cifra de afaceri!

Coș de Crăciun cu bunătăți. Este clasicul clasicilor de Crăciun, dar nu va înceta vreodată să surprindă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți de fiecare altceva. De exemplu, puteți alege cosuri cadou Gift Idea. Aceste coșuri prezintă o selecție de bunătăți pe care oricine le poate aprecia. De la produse tradiționale la cele din bucătăria internațională, în coșurile Gift Ideea vei găsi produse de calitate, delicioase și mereu proaspete. Poți alege și coșuri speciale pentru bărbați și femei. Un exemplu ar putea fi cosuri cadou femei cu produse de îngrijire personală și de înfrumusețare. De asemenea, puteți alege o opțiune din gama variată de coșuri originale și personalizate pe care o găsim astăzi pe piață. Este suficient să căutați pe internet pentru a găsi coșuri care îi vor încânta pe cei mai greu de mulțumit dintre angajați. În mod ideal, ar trebui să conțină produse care le plac în mod deosebit. De exemplu, dacă sunt iubitori de vin bun, de calitate sau sticle originale, încercați să strecurați așa ceva în ele. Pentru dependenții de ciocolată, pachete cu ciocolate diferite de cele pe care le găsim de obicei în magazine ar fi o idee de apreciat. Sau dacă sunt gurmanzi autentici, alegeți coșuri specializate cu brânzeturi sau cârnați. Amintiți-vă că mai mult decât să oferiți un coș grozav, important este ca acesta să conțină produse de calitate.

Carduri cadou. Dacă vreți să oferiți un cadou util, acesta este cadoul ideal, întrucât fiecare angajat va aloca banii pe care îi primește pentru ceea ce îi place sau are cea mai mare nevoie. Acestea pot fi carduri pe care le valorifica la magazine universale, magazine specializate, companii de distribuție online, magazine digitale și multe altele.

Experiențe. Sunt la modă mai mult decât crezi. Diferitele studii arată că posibilitatea de a trăi experiențe unice, distractive și diferite din orice rutină sunt cele mai prețuite daruri. Puteți să oferiți tot felul de activități în spa-uri, cu masaje de relaxare, sau cine speciale, o noapte de cazare în hoteluri deosebite și chiar excursii. De asemenea, se pot oferi bilete pentru concerte, jocuri, muzee, cinematografe sau teatre. Desigur, dacă vreți să reușiți cu acest cadou, ar trebui să petreceți ceva timp descoperind gusturile și preferințele angajaților.

Kit de work from home. Dacă personalul tău face work from home sau măcar combină muncă acasă și la birou, proiectarea unui coș cadou cu tot ce le trebuie pentru a le face zilele de lucru mai confortabile și mai productive poate fi un cadou grozav pentru angajați, dar și pentru companie. Mouse pad-urile, pixuri, caietele și chiar cănile sau sticlele personalizate cu imaginea companiei pot deveni un cadou cât mai util și apreciat.

O „premiere” neașteptată. Nu trebuie să vă surprindă că de Crăciun, și mai ales în vremuri de criză, nu există cadou care să fie mai prețuit decât un bonus neașteptat. Nu va fi doar o recunoaștere a muncii depuse de fiecare angajat, ci și o bună doză de liniște sufletească, într-un moment în care buzunarele suferă și a face față la nenumărate cheltuieli de Crăciun poate fi un alt motiv de stres pentru majoritatea celor care lucrează.

Cadouri sustenabile. Preocuparea pentru mediu câștigă teren în rândul populației generale, dar mai ales în rândul milenialilor și al generației Z. De aceea, mai ales pentru acești tineri angajați, cadourile perfecte pot fi cele realizate cu materiale organice, refolosite și, dacă este posibil, reciclabile. De exemplu, puteți oferi obiecte precum caiete, pixuri, brelocuri realizate din materiale reciclate, precum plută sau tot felul de sticle sau rechizite de birou din sticlă sau bambus.

Calendar personalizat. Dacă aveți un buget mic, acesta poate fi cadoul corporat perfect pentru acest Crăciun. Dar nu vorbim de calendarul tipic cu imaginea companiei, ci unul special, care are ca protagoniști angajații. Fotografiile cu momente speciale sunt perfecte pentru un calendar. Este vorba despre realizarea unui calendar unic care să reflecte importanța pe care o au pentru voi fiecare dintre oamenii care lucrează în compania pe care o conduceți.

Acestea sunt doar câteva idei, dar există o mulțime de cadouri care pot face diferența în acest Crăciun. Amintiți-vă că lucrul fundamental este că, cu acel mic detaliu, colaboratorii și angajații simt că îi cunoașteți, că îi prețuiți și că vă pasă de fiecare dintre ei. Alegeți cadouri de Crăciun inspirate!