Conectivitatea 4G, cel mai nou sistem de operare Android 10 ce asigură în mod gratuit acces la numeroase aplicații educaționale, integrarea singurului asistent vocal inteligent în limba română (AVI), îi conferă acesteia prerogativele tabletei pentru școala viitorului.

AVI, asistentul personal în limba română

AVI este singurul asistent vocal în limba română, capabil să interacționeze cu utilizatorul prin oferirea de răspunsuri la întrebări din întreaga programă școlară (povești pentru copii: Redă Capra cu Trei Iezi / literatură: Ce este genul liric? / gramatică: Ce înseamnă pleonasm? / matematică: Ce este triunghiul dreptunghic?), sau prin generarea testelor de cultură generală cu o simplă comandă vocală (Start tabla înmulțirii, Start Artă plastică).

Pe de o parte, AVI vine în ajutorul cadrelor didactice prin sugerarea numeroaselor resurse multimedia, reprezentând în același timp un mijloc de motivare a copiilor în procesul de învățare.

Pe de altă parte, AVI îi ajută pe elevii de toate vârstele să acopere întreaga programă școlară, furnizându-le numeroase avantaje: dobândirea și îmbunătățirea cunoștințelor, antrenarea în procesul de învățare, sursă de informare cuprinzătoare și ușor de accesat, generarea de teste pentru verificarea informațiilor asimilate, un partener de joc și învățare.

Autonomie și preț

Tableta Viva H1003 LTE oferă conectivitate 4G pentru ca utilizatorii să poată beneficia de conectivitate mobilă oriunde, cu ajutorul unei cartele de Internet. Pe lângă mobilitate, device-ul oferă utilizatorilor și suport pentru multitasking prin folosirea funcției Split Screen.

Camera principală de 5MP și camera frontală pot fi utilizate în apeluri video prin aplicații dedicate.

La interior, device-ul este prevăzut cu procesor Quad Core cu frecvență de până la 1,5 GHz susținut de memoria RAM de 2 GB. Memoria flash de 16GB poate fi extinsă cu ușurință cu până la 64GB, cu ajutorul unui card microSD.

Tableta Viva H1003 LTE rulează Android 10. De asemenea. dispune de un display IPS de 10.1” și rezoluție de 1280 x 800 pixeli HD.

Bateria are capacitate de 5000mAh, asigurând autonomia necesară unei utilizări îndelungate de până la 650 de minute.

Tableta Viva H1003 LTE va fi disponibilă la prețul recomandat de 649 lei, începând cu finalul lunii august.