Pentru a efectua plata în 3 sau 4 rate, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice bancă din România și nimic mai mult. La etapa de plată de pe site-ul Altex, clientul alege opțiunea de plată “3x4x Oney” și numărul de plăți lunare pe care le dorește (3 sau 4 luni). În câteva secunde, clientul primește răspunsul final, iar comanda este înregistrată.

Altex a ales soluția de plată în rate „3x4x Oney” pentru a satisface nevoile și așteptările clienților, dar și pentru calitatea înaltă a serviciilor oferite de Oney și expertiza sa europeană dovedită.

Soluția de plată în rate “3x4x Oney” este o inovație mult dorită de consumatorii români pentru achizițiile lor prin faptul că oferă:

  • Rapiditate: solicitarea este primită și procesată în câteva secunde și plata se face imediat după aceea,
  • Siguranță: clientul își folosește propriul card, nu este solicitat niciun alt card nou pentru deschidere, iar plata se face ca o plată online clasică,
  • Simplitate: nu este necesară nici o identificare sau altă dovadă a identității sau a veniturilor.

Oney face acum un pas înainte împreună cu Altex, oferindu-le consumatorilor români o soluție inedită de plată în rate „3x4x Oney”. Cu această nouă implementare, Oney își continuă ambiția, să devină liderul european în soluția de plată și extinderea gamei sale de soluții pentru partenerii săi de retail, în același timp oferind un parcus facil pentru clienții acestora. Astfel, după Franța, Spania, Portugalia, Italia, Belgia și Germania, România devine a șaptea țară care oferă această alternativă de plată.

Prezent de 14 ani în România, Oney oferă soluții de plată și finanțare clienților Auchan și Leroy Merlin în toate cele 51 de magazine disponibile în toată țara. Prin soluțiile de plată oferite de Oney, clienții au libertatea să își cumpere produsele dorite în rate.

De mai bine de 35 de ani, Oney sprijină consumul prin soluții inovatoare de plăți și credite de consum care permit clienților să își realizeze proiectele. Pentru a împlini această ambiție, Oney pune expertiza și inovația în serviciul nevoilor partenerilor și clienților săi. Peste 500 de parteneri de retail și 7,7 milioane de clienți din cele 12 țări au încredere în Oney.

Prin furnizarea soluției de plată „3x4x Oney” în România, Oney va oferi:

  • Pentru comercianți: o rată ridicată de acceptare, mai mare decât rata medie pe piața din România, oferindu-le în același timp un nivel ridicat de securitate și prevenire a fraudei.
  • Pentru consumatori: o soluție de plată omnichannel simplă si completă.