Dacă faci parte din prestatorii de servicii din domeniul HoReCa, atunci cu siguranță știi cât de important este să dai încredere consumatorilor tăi prin intermediul condițiilor impecabile de lucru, datorită cărora generezi produse la același nivel. Dacă deții un restaurant care face livrări la domicilu, ai fost nevoit să te gândești la o mulțime de pași și de etape ce se desfășoară începând cu prepararea felurilor de mâncare în bucătăria restaurantului tău și până la momentul în care acestea ajung la ușa clientului tău.

La Ambalajmarket îți venim în ajutor cu o mulțime de produse pe care le poți procura din același loc, și care vor fi lifesaving în activitatea ta. De la echipamente de protecție pentru angajații tăi din domeniul food și articole de protecție și menaj, în magazinul nostru online vei găsi o gamă largă de ambalaje de unică folosință, pe care să le folosești în funcție de nevoile tale de business.

De exemplu, în ce privește felul în care vei livra mâncarea consumatorilor tăi, noi îți punem la dispoziție o serie întreagă de caserole rezistente, foarte bine sudate și care vor împiedica scurgerile de mâncare. În plus, acestea se închid etanș, fie cu capac separat, fie cu unul încorporat, păstrând mâncarea caldă, materialele din care sunt create fiind non invazive cu conținutul alimentar. Pe de altă parte, modelele disponibile diferă: poți opta pentru caserole pentru meniuri, cu compartimente speciale pentru garnitură, salată și fel principal. De asemenea, există și boluri pentru supă/ciorbă, dar și caserole pentru deserturi, închise etanș. În funcție de preferințe, poți opta fie pentru caserole albe din polipropilenă/polistiren, fie negre din plastic, ori transparente, toate acestea fiind disponibile în modele și dimensiuni diferite. De asemenea, în portofoliul nostru vei regăsi și caserole ce pot fi introduse în cuptorul cu microunde, pentru a fi reîncălzită mâncarea pe care o conțin. Acestea sunt sigure și nu vor avea efecte negative în uzul uman.

Pe de altă parte, în cazul în care îți sunt de folos, caserolele de la Ambalajmarket vin în forme diverse, potrivite și pentru produse de patiserie ori cofetărie, deci în funcție de profilul restaurantului tău poți opta și pentru acestea. De exemplu, dacă deții o pizzerie, aici vei găsi nu numai cutii, șervețele, sosiere din plastic, dar orice alte ambalaje pentru ca activitatea ta să capete o imagine unitară și produsul tău să vină complet în întâmpinarea nevoilor clientului tău (atunci când au parte de experiența produsului tău).

Nici nu mai e nevoie să specificăm faptul că toate aceste ambalaje au prețuri imbatabile, iar tu vei economisi resurse importante, atât bani cât și timp, dacă le vei cumpăra pe toate din același loc. ”Plimbă-te” atent printre rafturile noastre virtuale, alege în funcție de nevoile tale, solicită-ne ajutorul, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Ambalajmarket are soluții de la A la Z pentru orice afacere care are nevoie nu numai de caserole din plastic, dar de orice fel de ambalaje de unică folosință!